Da li biste voleli da radite u Laptop Friendly kafiću?

Grupa mladih IT stručnjaka i preduzetnika pokrenula je projekat sa ovim nazivom, istovremeno i u Beogradu i u Londonu. Ideja je da se svi zainteresovani kafići transformišu u “kafiće XXI veka” i postanu svojevrsne moderne kancelarije.

PCPress.rs Image

 

To podrazumeva da su opremljeni garantovanim WiFi protokom Interneta za kljijenta koji je korisnik ovog programa,a koji provodi radno vreme u kafiću, koji je pripremio još neke udobnosti i prilagođenja za takve korisnike. U okviru boravka i rada, za unapred određenu i razumnu sumu novca, korisnici usluge bi imali određena osveženja u nelimitiranom broju-količini.

Projekat treba da omogući i korisnicima i vlasnicima kafića, zadovoljstvo takvom saradnjom, pri čemu će se svi osećati opušteno i prijatno.

Tvorci ovog poslovnog projekta i dalje istražuju nove modalitete i proširuju listu kafića i korisnika usluge.

U jednom od kafića, koji su ušli u ovaj program, Beerville Beer Bar & Store, Francuska 12, održana je 2. marta promocija programa u prisustvu velike grupe potencijalnih i trenutnih korisnika. Vlasnik kafića je istakao svoje zadovoljstvo učešćem u projektu, u tako reći poetskom oduševljenju. Nakon njega i mladi i postariji informatičari su istakli svoja oduševljenja projektom, uz opisivanje velikog broja prednosti, novina i osveženja u korišćenju ovog novog radnog ambijenta, pri čemi nisu zaobošli ni, kod sebe primećenu povećanu produktivnost.

Više informacija o Laptop Friendly projektu možete pronaći na http://startit.rs/beograd-srbija-startapi-laptopfriendly/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Aleksandar Vukalović

U Informatici 17 godina pre nego što je tako nazvana. Osnivač Java zajednice i Linux partnerstva sa IBM-om Inicijalna lokalizacija Open Office-a SUN reprezentativ Elektronika, SCADA, mikrokontroleri, previše