Data centri 2024

Da li nam je svima potreban 25. sat?

Šta je cilj koji ste sebi postavili za ovu godinu? Da li smo konačno shvatili da smo u svakodnevnoj trci zaboravili na sebe? Svi imamo problem s nedostatkom vremena, a neka zanimanja stvaraju dodatni utisak da je još jedan sat u danu neophodan

PCPress.rs Image

Gejmeri ostaju budni do kasno u noć, programeri i dizajneri suočavaju se s više nego kratkim rokovima – po principu „treba mi za juče“. Retko kad ustaju od kompjutera i često ostaju prekovremeno da rade. Nadamo se da ste među onima koji su doneli novogodišnju rezoluciju da će se potruditi da uspore i uživaju u malim stvarima. Većina nas to želi, ali znamo li kako? Zašto ne biste pokušali sa 25. satom, tim izmaštanim dobom dana kada se dešava samo ono što želite?

U Doncafé‑u su odlučili da pokrenu veliki Doncafé Moment benefit program „25. sat“, koji inspiriše da se prepakuje rutina i da se „zgrabi“ vreme u kojem se možemo posvetiti stvarima koje nas ispunjavaju. Ljubitelji kafe treba samo da nastave da uživaju u svom omiljenom napitku da, zahvaljujući Doncafé Moment kafi u kesici od 200 g, iskoriste mogućnost da odluče kako će provesti vreme posvećeno sebi.

Unutar kesica Doncafé Moment 200 g nalaze se kodovi, koji se pretvaraju u momente koji vas vode do nagrade po vašem ukusu. Potrebno je da se registrujete na sajtu www.25sat.rs, gde ćete naći sve informacije o Doncafé Moment benefit programu.

Na vama je samo da dozvolite sebi da se ostvari 25. sat. Koliko nam svima nedostaje taj dodatni sat, potvrđuje i nedavno dobijena nagrada Top 50 PC Press‑a. Doncafé Moment benefit program je proglašen za jedno od najboljih online mesta na domaćem Internetu. Otkrijte zašto – zgrabite svoj 25. sat!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,