ERP 2024

Da li nam stiže Coca-Cola pametni telefon?

Po Twitter-u su počele da se šire slike Coca-Cola brendiranog telefona. Navodno, radi se o press renderima telefona koji ukazuje da se Coca-Cola udružuje sa nekim od postojećih proizvođača telefona kako bi se kupcima približila kroz još jedan marketinški kanal.

PCPress.rs Image

Ovo nije iznenađujuće, jer smo do sada viđali nekoliko takvih partnerstava. Među njima su OnePlus 8T telefon u Cyberpunk 2077 motivima, Dragon Ball Z Realme GT NEO 3, Galaxy Z Flip modeli u Pokemon izdanjima… S obzirom da Coca-Cola predstavlja jednu od najprepoznatljivijih svetskih kompanija, telefon brendiran njihovim motivima sigurno bi privukao značajnu pažnju javnosti.

Za sada nije poznato koji bi proizvođač mogao da ponudi ovakav telefon. Prema priloženim slikama može da se nagađa da je u pitanju rebrendirani Realme 10 Pro (što ne bi bilo čudno, jer je Realme već imao slična partnerstva). Ukoliko je u pitanju taj model telefona, Coca-Cola bi mogla da ponudi solidan uređaj srednje klase. On poseduje ekran od 6.7“, sa osvežavanjem od 120 Hz, Snapdragon 695 procesor, 6, 8 ili 12 GB RAM-a, glavnu kameru od 108 MP, kao i bateriju od 5.000 mAh.

Pročitajte i:  Tecno Spark 20 Pro+: Lagani odskok

Realme 10 serija dolazi sa Android 13 OS-om, a ukoliko su nagađanja tačna, verovatno bismo mogli da dobijemo i malo modifikovanu verziju OS-a, koja bi ukazivala na pomenuto partnerstvo.

Izvor: 9to5Google

Facebook komentari: