Top50 2023

Dahua memorijski uređaji donose pouzdana skladišna rešenja za CCTV i IT sektore

Kompanija Dahua Technology, svetski lider kada su u pitanju pametna AIoT rešenja i usluge, objavila je liniju skladišnih uređaja kako za potrebe video nadzora, tako i za IT sektor. Počev od 2020. godine, Dahua je radila na razvoju sopstvenih NAND fleš proizvoda kako bi klijentima obezbedili najpouzdanija rešenja za čuvanje podataka, uključujući i SSD, memorijske kartice, USB fleševe i mnoge druge.

PCPress.rs Image

Proizvodi za krajnje korisnike

Dahua je za svoje korisnike obezbedila širok spektar memorijskih proizvoda, među kojima su SSD, memorijske kartice, eksterni skladišni uređaji, USB fleševi, i DRAM. Navedeni proizvodi nude brojne mogućnosti kako bi pokrile sve potrebe krajnjeg korisnika, a ipak su obezbedili i opciju ličnog prilagođavanja uređaja.

PCPress.rs Image

SSD obuhvata širok rang proizvoda koji podržavaju SATA ili PCIe protokole, idealni su za velike zahteve dizajnera, gejmera, itd. USB fleševi su popularna opcija sa različitim nivoima performansi i sposobnosti. Dolaze u raznim dizajnima, podrazumevajući standardni, 2u1 model, kao i solid-state modele. Model 2u1 nudi type-A i type-C konekcije, čineći ih idealnim za povezivanje na razne uređaje. Solid-state USB može da se poredi u performansama prebacivanja podataka sa SATA SSD proizvodima, dok je u odnosu na obične 2.0 USB-ove bolji i do pet puta. Memorijske kartice prolaze kroz razne rigorozne procedure testiranja kako bismo potvrdili kvalitet, i dolaze sa garancijom na do čak 7 godina. Dodatni eksterni uređaji za skladištenje podataka kao što su PSSD i eHDD su minijaturni, laki za prenošenje i zauzimaju mnogo manje prostora u odnosu na bilo koje druge eksterne skladišne uređaje.

PCPress.rs Image

Proizvodi za video nadzor

Kao lider u industriji video nadzora, Dahua SSD uređaji i memorijske kartice – posebno dizajnirane za CCTV sisteme su idealno kompatibilne sa Dahuinim video rekorderima i IP kamerama. SSD uređaji u svrhe nadzora mogu biti korišćeni u vozilima za mobilne video snimače. S tim u vezi, Dahua će na tržište pustiti i SSD uređaje prilagođene posebno za NVR/XVR.

PCPress.rs Image

SSD-ovi i memorijske kartice za nadzorne uređaje imaju odlične seizmičke performanse, što ih čini veoma pogodnim za vozila i druga nestabilna okruženja. W100 i H100 memorijske kartice imaju ogromnu izdržljivost i podnose veoma visoke temperature. Nadograđeni algoritmi pružaju brže beleženje podataka, kao i njihov transfer, kako bi izbegli gubitak podataka i kako bi obezbedili stabilan rad sistema 24/7 uz minimalnu potrošnju energije. Usporavanje rada SSD uređaja je neizbežno nakon prvog potpunog popunjavanja skladišnog prostora, ali algoritmi balansiraju situaciju optimizacijom brzine čuvanja podataka. Ovakav način rada udvostručuje radni vek SSD-a, osiguravajući bezbednost sadržaja.

Neprestanim razvojem novih tehnologija raste i potreba za razvoj bezbednosti informacija i za konfiguracijom računarskih aplikacija. I velike kompanije i pojedinci susretaće se sa sve većim izazovima kada je u pitanju skladištenje podataka. Iz tog razloga, Dahua će i ubuduće zadržati  fokus na potrebama korisnika stvaranjem inovacija i produbljivanjem odnosa sa industrijskim partnerima. Na taj način stvoriće se zajednički ekosistem benefita i opremiće korisnike mnogo pametnijim skladišnim rešenjima. Razvoj pametnih rešenja korisnicima omogućava iskustvo skladištenja podataka bilo kada i bilo gde, uz uživanje u pametnom procesu.

Za više informacija o Dahua memorijskim uređajima i proizvodima za skladištenje podataka, posetite stranicu namenjenu memorijama.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *