BIZIT plus

Daniela Idi se pridružuje Motoroli na poziciji marketing direktora za EMEA region

Motorola je imenovala Danielu Idi na poziciju marketing direktora za EMEA region. Daniela se Motoroli pridružuje nakon 4 godine rada u kompaniji Lenovo na poziciji EMEA Consumer and Territory Marketing direktora i Global Premium Consumer Marketing direktora.

PCPress.rs Image

Daniela Idi donosi bogato iskustvo na novu poziciju nakon veoma uspešnog rada u kompaniji Lenovo gde je izgradila premijum vrednost za brend i ubrzala rast svih proizvoda i servisa.

U svojoj novoj ulozi u Motoroli, Idi će biti posvećena unapređenju strateškog poslovnog puta kompanije i isporučivanju jedinstvene vrednosti brenda korisnicima i partnerima.

Motorola potvrđuje svoj rast u EMEA regionu, gde očekuje da će nastaviti da raste kako se završava poslovna godina 2024. i gleda unapred ka 2025. godini kako bi učvrstila svoju poziciju na tržištu širom regije.

PCPress.rs Image

Motorola je deo Lenovo Intelligent Devices grupe, globalne operacije koju čine PC i pametni uređaji, kao i mobilni uređaji. Portfolio proizvoda grupacije i softverskih solucija kreće se od kompjutera i smartfona do rešenja za izmenjenu i virtuelnu (AR/VR) realnost.

“Veoma sam uzbuđena što se pridružujem Motorola EMEA marketing timu u veoma ključnom trenutku za brend. Gledajući uspeh koji je Motorola ostvarila u protekle četiri godine sa moje pozicije u Lenovu, verujem da je brend u izuzetno snažnoj poziciji da nastavi svoj put ka vrhu zahvaljujući izuzetnim uređajima, inovacijama i jedinstvenim saradnjama kao što je partnerstvo sa Pantone institutom za boje. Veoma sam uzbuđena zbog prilike da svoje iskustvo proširim na tehnološke i lajfstajl sektore, ali i strast prema smartfonima kako bi učvrstila Motorolinu poziciju lidera u industriji!”, izjavila je Idi.

Pročitajte i:  Koliko vam je RAM-a zaista potrebno u 2024. godini?

Pre dolaska u Lenovo, Daniela je radila sa multinacionalnim kompanijama u modnom i luksuznom segmentu (LVMH Group, Coty Inc, Luxottica Group), a nedavno je bila aktivna i u tehnološkom sektoru gde je od 2016. godine radila na razvoju strateških marketinških pristupa u kategorijama računara i pametnih telefona.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *