ePlaneta

Das ist Deutsche Telekom

18.12.2007 Bonn Telekom Zentrale Rebranding Montage T Logo und magenta Digits  ; Fernkennzeichnung Aussenkennzeichnung  T-Logo  Marke  Nachtaufnahme

Otkako je u javnosti počelo da se priča o prodaji Telekoma Srbija, 4 strane telekomunikacione kompanije koje su podnele zahtev za otkup tenderske dokumentacije izazivaju veliku pažnju.  U drugom broju connect-a  smo započeli seriju tekstova o pretendentima na srpski telekomunikacioni presto a prvi tekst je o nemačkom gigantu – Dojče Telekom-u.
Deutsche Telekom AG je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u domenu telekomunikacionih i informacionih tehnologija. Za više od 300 miliona korisnika, kompanija obezbeđuje proizvode i servise za umreženi posao i život. Po podacima iz juna 2010. Godine, Nemački Telekom ima 131 milion korisnika mobilne telefonije, oko 37 miliona korisnika fiksne telefonije i skoro 16 miliona korisnika šriokopojasnog Interneta.
Nemački Telekom je odavno prerastao nacionalne okvire i prisutan je u oko 50 zemalja. Tokom 2009. godine, prodaja grupacije je iznosila 64,6 milijardi evra, a više od polovine ove sume ostvareno je van Nemačke. Na kraju 2009. godine grupacija je imala preko 260.000  zaposlenih.
Konvergencija tehnologija koja je u stalnom porastu doprinosi stalnom rastu broja proizvoda u portfoliju Nemačkog Telekoma, što omogućava stalni pristup ličnim podacima kao što su muzika ili viudeo zapisi, te omogućava povezivanje sve većeg broja uređaja u jedinstvenu mrežu.
Mrežni pristup, komunikacije i value-added servisi koje nudi Nemački Telekom unutar svojih fiksnih i mobilnih mreža u kojima neprestano povećava brzinu komunikacije. Stalno nudeći inovativne proizvode i servise, kompanija obezbeđuje sve bolje lično i društveno umrežavanje korisnika.
Pored osnovne delatnosti – standardnog poslovnog umrežavanja pomoću fiksne i mobilne telefonije – kompanija neprestano ulaže u razvoj novih tehnologija kao što su inteligentne mreže i IT servisi ili istraživanja mrežnih unapređenja u privrednim, društvenim i naučnim oblastima koje se naglo razvijaju.

Tekst u celini možete pročitati u connect-u #002, a informacije smo dobili od zvanične službe za korporativne komunikacije Telekoma Nemačke.  

Izvor: connect#002

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,