MELANY SOFTWARE inovira upravljanje preduzećem: Inovacija kroz integraciju

Melany Software ne posustaje u neprestanom razvoju softvera za planiranje resursa preduzeća (ERP). Kompanija, koju je osnovao 2006. godine Milan Oparnica, fokusira se na stvaranje intuitivnih i međusobno povezanih rešenja koja omogućavaju preduzećima da pojednostave poslovanje i maksimizuju efikasnost.

PCPress.rs Image
Milan Oparnica, osnivač i arhitekta sistema, Vladimir Đorđević, direktor prodaje i Snežana Lauš (S&D Consulting), konsultant tima

Milan Oparnica rekao je nedavno u jednom intervjuu: „Videli smo prazninu na tržištu domaćih poslovnih rešenja. Najveći broj kompleksnih poslovnih sistema lokalizovane su varijante inostranih proizvođača. Želeli smo da razvijemo sveobuhvatnu domaću platformu koja u prvi plan stavlja specifičnosti poslovanja u Srbiji i neprimetno integriše sve aspekte modernog poslovanja kroz napredna rešenja trećih strana i partnera“.

Ova vizija utkana je u vodeći proizvod Melany tima – poslovno-informacioni sistem Balans. Softver se već duži niz godina diči prijateljskim korisničkim interfejsom koji objedinjuje veliki broj funkcionalnosti, kao što su upravljanje lancima snabdevanja, zalihama, ugovorima, projektima, proizvodnjom, ljudskim resursima, odnosima s klijentima (CRM), svim oblicima prodaje, obračunom zarada i finansijama. Sada su brojne mogućnosti softvera dostupne i preko objedinjene Balans WebAPI platforme.

PCPress.rs Image
Konferencija Balans Experience 2023

„Tržište poslovnih aplikacija razvija se veoma dinamično. Brojne mobilne aplikacije raznih veličina, prodajne Internet platforme i vertikalno specifični projekti niču gotovo svakog dana. Stvaranjem standardizovane Balans WebAPI platforme omogućili smo svojim korisnicima integraciju s novim, inovativnim rešenjima u kratkom roku i uz minimalne troškove“, objašnjava direktor prodaje Vladimir Đorđević.

Pročitajte i:  Calculus: Ove godine proslavljamo 20 godina rada!

Inovativno, a jednostavno za korisnike

Pored jednostavnosti za korisnika, Melany se ponosi i svojom prilagodljivošću. Kompanija je nedavno proširila partnerstvo s dugogodišnjim klijentom, firmom „David Pajić Daka“, liderom u industriji liftova, kako bi razvila prilagođeni modul za integraciju s poznatom platformom za upravljanje zgradama. „Firmi ‘David Pajić Daka’ bio je potreban način da organizuje i prati performanse servisiranja u realnom vremenu i automatizuje sistem prijave kvarova velikih korisnika kao što je Javno preduzeće ‘Gradsko stambeno’“ – ističe programer Ognjen Bogićević, koji je vodio projekat. „Dizajnirali smo modul Balans WebAPI platforme koji se neprimetno integrisao s kompleksnim sistemom za održavanje zgrada, pružajući kompaniji dragocene uvide za optimizaciju rasporeda ljudstva i materijala u realnom vremenu“.

PCPress.rs Image
Jovana Oparnica, generalni direktor

Posvećenost inovacijama u Melany Software-u prevazilazi pojedinačne projekte. Kompanija aktivno učestvuje na industrijskim konferencijama, podstičući saradnju unutar tehnološke zajednice u okviru Udruženja proizvođača softvera Srbije. „Verujemo u moć kolektivne razmene znanja“, zaključuje Milan Oparnica, trenutno na funkciji predsednika Udruženja. „Radeći zajedno, možemo pomeriti granice domaćeg ERP softvera i osnažiti preduzeća da dostignu svoj puni potencijal.“

Pročitajte i:  ASW Inženjering uvodi budućnost poslovanja kroz AI ERP sistem – asw:dominus

Korisna adresa: melany.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *