Dell i Pin Computers na Exit-u

DELL_EXIT_ilustracija Dell i Pin Computers svim ljubiteljima vrhunske muzike i dobrog provoda pripremaju pravu letnju poslasticu u sklopu jednog od najboljih svetskih festivala EXIT koji će se održati od 12. do 15. Jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Kao glavni IT sponzori, prepoznatljivi tehnološki brend DELL i novosadski distributer informatičke opreme i potrošačke elektronike Pin Computers omogućiće mnogobrojnim posetiocima ovog muzičkog spektakla besprekornu IT podršku i neponovljivu festivalsku vibraciju u saradnji sa renomiranom kompanijom Skullcandy.

Upravo zahvaljujući Dellovoj tehnologiji i cenjenom novosadskom distributeru Pin Computers-u, ljubitelji muzike iz celog sveta imaće priliku da dožive jedinstvenu povezanost s najvećim zvezdama kroz mnogobrojne tehnološke mogućnosti koje pružaju ovi prepoznatljivi brendovi. Tako će na jednom od niza sadržaja na ovom festivalu kvalitetni zvučnici Skullcandy, koji su ujedno ugrađeni i u nove modele Dell inspiron laptopova, bez sumnje stvoriti neponovljiv muzički doživljaj na legendarnom Silent Disco Stage-u. Ovim partnerstvom Dell i Pin Computers idealan su primer posvećenosti muzici i dovođenju vodeće tehnologije na jedan od najboljih svetskih festivala i raznovrsne muzike obožavaocima iz celog sveta. Više informacija na Dell službenoj facebook stranici: https://www.facebook.com/dellrs

Pročitajte i:  Akcije Dell-a padaju zbog veštačke inteligenicje

Exit kao najveći muzički festival jugoistočne Evrope održava se od 2001. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Festival je svoj prepoznatljivi identitet izgradio kroz jedinstveni alternativni muzički program uz kreiranje mnogobrojnih društveno-odgovornih kampanja i aktivnu podršku humanitarnim, ekološkim i kulturnim pokretima i organizacijama. Exit je ubrojan treći put među najbolje svetske festivale prema oceni čuvene američke medijske kompanije CNN, a Novi Sad i prelepa Petrovaradinska tvrđava nedavno su se našli kao glavni aduti Exit festivala i na listi britanskog magazina Sun. Osim kvalitetnog muzičkog programa Exit je sinonim za odličnu zabavu muzičkih fanova iz celog sveta, pa ne čudi da su organizatori prepoznali kompanije Dell i Pin Computers kao idealne partnere u ovom muzičkom spektaklu.

Facebook komentari: