BIZIT plus

100.000 fanova na Nokia Facebook stranici u Srbiji

PCPress.rs ImageLokalna Nokia Facebook stranica je sedma najveća Facebook stranica u Srbiji

Nokia sa zadovoljstvom obaveštava da je nedavno njena lokalna Facebook fan stranica u Srbiji na adresi www.facebook.com/NokiaSerbia,  obeležila značajan jubilej, kada je 100.000-ti fan u Srbiji kliknuo like i otpočeo da je prati. Ovaj događaj je još jedan korak dalje uostvarenju misije kompanije Nokia da, na mnogo načina, ostvari ideju povezivanja ljudi.

Ovim povodom organizovana je i specijalna nagradna igra kada je dodeljeno 15 Nokia poklon paketa, a jedan srećni fan nagrađen je novim dual sim telefonom Nokia Asha 200 .

Nokia Facebook stranica u Srbiji je otvorena pre nešto više od dve godine. Od početka, svi sadržaji koji su na nju postavljani su bili istinski usmereni ka fanovima, sa ciljem da uvek odgovore na njihove potrebe i interesovanja. Na stranici se svakodnevno ostvaruje značajna interakcija sa fanovima, bilo da oni komentarišu najnovije najave iz kompanije, nove modele uređaja, interesantne fotografije ili dinamične nagradne igre koje kompanija Nokia organizuje u Srbiji.

Pročitajte i:  Meta se zatvara u Turskoj

Činjenica da je, za samo malo više od dve godine, dostignut broj od 100.000 fanova u Srbiji, najbolja je potvrda o poverenju koje ova kompanija gradi sa korisnicima u Srbiji.

„Jednako nam je važan  onaj Facebook fan koji nam se prvi pridružio kada je stranica nastala pre nešto više od dve godine, kao i onaj koji nam se nedavno pridružio. Drago nam je da smo uspeli u nameri da stvorimo zajednički virtuelni prostor u kom se naši fanovi osećaju prijatno i razmenjuju fotografije, iznose svoja iskustva i pomažu jedni drugima savetima kada je to potrebno,” rekao je Rosen Petkov, direktor kompanije Nokia za Balkan.„Lično sam počastvovan činjenicom da imamo podršku 100.000 fanova koji su se pridružili Nokia Facebook stranici u Srbiji i učinili je istinski interaktivnom. Sa optimizmom gledamo na budućnost i priliku da nastavimo da povezujemo ljude novim, inovativnim i zabavnim sadržajima u kojima će uživati”.

Popularnost Nokia Facebook stranice u Srbiji potvrđena je i od strane veoma uticajnog sajta Socialbakers, koji se bavi društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn i Google+ i digitalnom analitikom i pomaže kompanijama da izmere efikasnost svojih kampanja na svim društvenim medijima. Prema njihovim podacima, Nokia Facebook stranica u Srbiji trenutno se nalazi na sedmom mestu u Srbiji, a beleži i najveći porast broja fanova na dnevnoj i nedeljnoj osnovi. Socialbakers je nedavno izdvojio ovu stranicu kao najbrže rastuću Facebook stranicu u Srbiji.

Pročitajte i:  Ko bi mogao kupiti TikTok?

Izvor: Nokia

Facebook komentari: