ERP 2024

Deset ustanova i škola dobilo SBB besplatni internet i kablovsku televiziju

U godini proslave desetogodišnjice poslovanja, kompanija SBB nastavlja sa humanitarnim aktivnostima. Tako će deset ustanova i deset škola širom Srbije tokom godinu dana koristiti besplatan SBB internet ili televiziju.

Donacije su uručene sledećim institucijama: Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine na više lokacija, Svratište za decu u okviru Centra za integraciju mladih, Klinika za psihijatrijske bolesti ˝Dr Laza Lazarević˝, Republičko udruženje Srbije za pomoć osobama sa autizmom, Udruženje „Živimo zajedno˝ u Beogradu; Dom za decu bez roditeljskog staranja Petar Radovanović u Užicu, Pokret trećeg doba Niša, Gerontološki centar u Nišu i Dečija bolnica u Novom Sadu.

Beplatni SBB internet i kablovska TV biće donirani i školama: Dizajnerska škola, Beograd; Tehnička škola, Valjevo; Škola mode i lepote, Niš; Geodetska tehnička škola,Beograd; Tehnička škola Zmaj Beograd; Visoka poslovna škola, Beograd; Tehnička škola Mileva Marić Ajnštajn, Novi Sad; Politehnička škola, Kragujevac; Tehnička škola, Pirot i Viša tehnička škola, Požarevac.

„Neprestano radimo na prepoznavanju potreba zajednice u kojoj poslujemo i trudimo se da uvek pomognemo ustanovama i pojedincima kojima je pomoć najpotrebnija. Kao što smo i do sad radili, planiramo i da ubuduće iniciramo i podržavamo ovakve projekte i damo svoj doprinos razvoju i napretku društvene zajednice“ – izjavila je ovom prilikom Dragica Pilipović-Čefi, direktorka kompanije SBB.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

U proteklih deset godina poslovanja osnovan je SBB Fond za donacije i sponzorstva, preko koga se svake godine pruža pomoć i podrška pojedincima i institucijama koji se bave naučnim, istraživačkim i umetničkim radom, pružanjem zdravstvene zaštite i socijalne pomoći.

Facebook komentari: