Desk: Vivanco Avalon Bluetooth slušalice

Desk-Vivanco-Avalon Doskora egzotika i luksuz, Bluetooth stereo slušalice sve više postaju deo naše svakodnevice, a nekada vrlo sveden, izbor ovih modela danas se može okarakterisati kao prilično bogat, gde svako može naći ono što odgovara njegovim estetskim kriterijumima i ergonomskim potrebama, kao i dubini džepa. Bluetooth stereo slušalice po pravilu imaju u sebi i mikrofon, tako da se, sem za slušanje muzike, mogu koristiti i kao handsfree uređaj za VoIP komunikaciju ili mobilnu telefoniju.

Vivanco Bazoo Avalon je retko lep komad Bluetooth slušalica, minimalistički svedenog dizajna bez predimenzioniranih lampica koje prave lajt šou i osvetljavaju prostoriju u mraku, tako da će njihov izgled imponovati i korisnicima istančanijeg stila. Karakteriše ih četvrtast oblik i male dimenzije, u kombinaciji crne boje i diskretnih srebrnih detalja, gde su same slušalice naizgled stopljene sa pljosnatim elastičnim nosačem koji prelazi preko vrha glave, a u kome su potpuno skriveni kablovi koji povezuju levu i desnu slušalicu. Na desnoj slušalici nalaze se kontrolni tasteri – za uključivanje / prihvatanje poziva / uparivanje sa Bluetooth domaćinom, kontrolu jačine zvuka i navigaciju kroz plejlistu.Upravo tako – kada imate Bluetooth slušalice, preko A2DP protokola moguće je preuzeti deo kontrola uređaja koji je izvor zvuka, što (barem na osnovu našeg iskustva tokom testa), podjednako dobro funkcioniše u sadejstvu sa mobilnim telefonima, kao i kada ih koriste za slušanje muzike sa vašeg PC-ja opremljenog Bluetooth vezom.

Iako malih dimenzija, Bazoo Avalon slušalice izvanredno prijatno leže na ušima i ne osećaju se ni nakon više sati; jednostavno stičete utisak da su vam srasle sa glavom, potpuno zaboravljajući na njihovo prisustvo. Kvalitet zvuka koji daju je takođe veoma prijatno iznenađenje, nudeći izvanredno uravnotežen frekventni raspon, sa čistim visokim, punim srednjim i ubedljivim basovima, bez izobličenja. Sve u svemu, zvuk koji daju je sasvim uporediv sa vrhunskim žičanim slušalicama, tako da moramo priznati da su inženjeri Vivanco-a uradili izvanredan posao na implementaciji A2DP protokola. Izuzetno brzo ćete se navići na slobodu pokreta koju vam nude bežične slušalice, a iznos od 5.310 dinara ne čini nam se previsok za ovako kvalitetan model.

Link za kupovinu

Desk

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: , , ,

Aleksandar Veljković

My site says it all...