BIZIT plus

Devana postaje GoDaddy

ManageWP servis, iza kojeg stoji domaća kompanija Devana Technologies nedavno je postala deo GoDaddy registra domena. Akvizicija je obavljena daleko od očiju javnosti, a zna se da celokupna Devana ekipa prelazi da radi u GoDaddy. Na ovaj način američka kompanija otvara kancelariju u Evropi.

managewp-team-1024x565

Osnivač kompanije Devana, Vladimir Prelovac dobio je titulu Senior Director of Product za GoDaddy i radiće u Americi, u sedištu kompanije. Ukratko, ManageWP predstavlja servis koji služi za jednostavnije i efikasnije upravljanje WordPress instalacijama. Beogradski tim će voditi Ivan Bjelajac, koji je imenovan za operativnog direktora GoDaddy Europe, a svih 30 zaposlenih iz kompanije Devana efektivno prelaze u GoDaddy WordPress Europe.

managewp

GoDaddy planira da svojim korisnicima nudi ManageWP servis u okviru dodatnih usluga, a korisnicima koji ne koriste GoDaddy usluge ManageWP će se prodavati kao zaseban proizvod. Sa druge strane plan kompanije GoDaddy je da ManageWP i njegove funkcije integriše u svoju centralnu konzolu GoDaddy Pro u narednim mesecima.

managewp-godaddy-roadmap1-1024x614

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,