Top50 Glas publike

Digitalizacija za sve, Petar Miljković, GoPro | BIZIT2021

Kompaniju GoPro je na BIZIT 2021 manifestaciji predstavio CEO Petar Miljković. On je pričao o konceptu digitalizacije za sve, konceptu koji se već godinama javlja tu oko nas.

PCPress.rs Image

Digitalizacija može značiti puno ili malo, u zavisnosti od perspektive i koliko znači kako na ličnom planu, tako za firme i ljude sa kojima se sarađuje. Miljković je “vratio film” 25 godina u prošlost kada je prvi put dobio u ruke ključeve prostorije u kojoj su se nalazili IBM serveri i prepričao svoje doživljaje iz tog vremena.

“Mnoge firme su pod strahom onoga što će da se desi i žele da investiraju u rešenja koja će im pomoći, ali i suzbiti strahove. Nekada je razlog unaprediti poslovanje, a nekada strah od nečega što može da usledi ukoliko se na vreme ne prilagodimo. Danas je strah vezan za koronu, i odlučni korak ka digitalizaciji nije došao zbog planova firme ili inicijative menadžmenta, već zbog korone. Dosta firmi se rukovodi instinktom samoodržanja i rade stvari da ne bi nestale. GoPro nudi poslovna ERP rešenja i želi da pomogne partnerima ne samo da reaktivno reaguju na spoljnu promenu, već da proaktivno radimo na unapređivanju poslovanja iz dana u dan. Svi žele da se digitalizuju, bez obzira da li imaju jasnu predstavu šta to znači za njih! Najbolji trenutak da se posadi drvo je pre 20 godina, a sledeći najbolji je danas – veoma je slično i sa digitalizacijom.”

Pročitajte i:  Petar Miljković, GoPro, Prezentacija rešenja | BIZIT2022

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,