Digitalne promene u poslovanju su neophodne

Menadžeri su u velikoj meri svesni važnosti postavljanja digitalne strategije i mirne tranzicije ka modernim i inovativnim tehnologijama, u cilju napredovanja proizvodnje i efikasnosti, međutim mali broj njih zaista to i primenjuje, pokazao je Indeks digitalne transformacije kompanije Dell. Od gotovo tri četvrtine donosioca odluka širom sveta, koji veruju da digitalna transformacija treba da se širi u njihovim organizacijama, svega se trećina obavezuje da primeni kritične, digitalne poslovne karakteristike u poslovanju.

PCPress.rs Image

Pored toga, 45% kompanija na globalnom nivou ozbiljno je zabrinuto da bi njihov način poslovanja mogao da zastari u narednih tri do pet godina, a više od trećine rukovodilaca (78%) oseća se ugroženim zbog digitalnih startap kompanija, ukazujući da su organizacijama potrebna dodatna usmeravanja.

PCPress.rs Image

Neophodnost digitalne transformacije na lokalnom nivou i njen uticaj na preduzeća, kao i end-to-end rešenja, koje Dell EMC nudi svojim korisnicima, bile su najvažnije teme Dell EMC Foruma održanog u beogradskom TC Stadion. Na Dell EMC Forumu top menadžeri i IT profesionalci su imali priliku da prošire perspektive i način poslovanja, koristeći nove tehnologije uz razumevanje transformacije, usvajajući najbolje iz prakse za način rada prilagođenim za budućnost.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  AI kao direktor kompanije?
SBB

Tagovi: , , , , , , ,