Dinamični mejlovi na Gmail stižu 2. jula

O dinamičnim mejlovima je počelo da se govori još u martu, pa je još tada moglo da se čuje da bi zahvaljujući njima Gmail platforma mogla da evoluira i postane više od mesta za slanje i čitanje mejlova.

PCPress.rs Image

Radi se o tome da će korisnici sa novim tipom mejlova moći da obavljaju više zadataka a da ne napuštaju Gmail platformu, te da odgovaraju na komentare sa drugih platformi, popunjavaju formulare, te drugo. Opcija je do sada bila dostupna samo u beta verziji, ali bi do svih korisnika trebalo da stigne 2. jula. Oni koji ne budu želeli opciju moći će da je deaktiviraju u Gmail podešavanjima, a oni koji su je isprobali opisuju je kao korisnu, posebno kada se koristi Google Docs, budući da će korisnici na komentare moći da odgovaraju direktno iz Gmail-a.

PCPress.rs Image

Dinamični mejlovi će funkcionisati u okviru različitih internet pretraživača, budući da koriste AMP standard, a sajtovi kao što su Pinterest i Booking.com već primenjuju ovu praksu kako bi korisnici što lakše i brže mogli da reaguju na sadržaje.

Pročitajte i:  20 godina Gmail-a 

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,