Director’s View sa Galaxy S21 mogao bi da postane dostupan i na starijim telefonima

Jedna od stvari koja je odvojila Samsung Galaxy S1 seriju telefona od prethodnih generacija su ekskluzivne funkcije za kameru. Međutim, izgleda da će bar neke od njih uskoro biti dostupne i na telefonima prethodnih generacija. Prva takva funkcija je Director’s View, bar tako tvrdi T-Mobile.

director's view

Ovaj operater je u SAD-u nedavno osvežio stranicu za podršku Galaxy S20 serije telefona novim informacijama, među kojima se našla i ta da će uskoro biti dostupna i Director’s View opcija. Za sada ne možemo da tvrdimo da li će ovo zaista biti urađeno, ili je T-Mobile napravio grešku na svojoj Galaxy S20 support stranici. Ipak, Samsung je do sada već imao praksu da kroz određene update-ove firmware-a svojim starijim modelima obezbedi nove funkcije, pa će možda isto biti i sa Director’s View-om.

Ako će se to desiti, za sada nije poznato kada će biti. One UI 3.1 za Galaxy S20 telefone predstavljen je prošlog meseca, a tada nisu uključene nove funkcije kao što su Director’s View, Zoom Lock ili Google Discover home screen.

Pročitajte i:  Apple se obavezao za najmanje pet godina bezbednosnih update-ova za iPhone

Inače, za one koji ne znaju, Director’s View korisnicima omogućava prikaz slike sa svih kamera u realnom vremenu, uz lak odabir aktivne kamere. Time je korisnicima dato mnogo više kontrole nad kamerama, ali je i olakšan proces fotografisanja ili snimanja videa.

Izvor: Sam Mobile

Facebook komentari: