Direktor Overwatch-a napušta Blizzard

Posle skoro dve decenije u kompaniji, jedan od najpoznatijih zaposlenih u kompaniji Blizzard spreman je za nešto novo. Jeff Kaplan, direktor Overwatch-a, objavio je da napušta gejmerskog giganta. Kaplan-ovu funkciju preuzima Aaron Keller, još jedan dugogodišnji zaposleni u Blizzard-u.

Direktor Overwatch-a napušta Blizzard

Overwatch zajednica zabrinuta zbog trenutnih dešavanja

Pre Overwatch-a, Jeff Kaplan i Aaron Keller su zajedno radili na igri World of Warcraft. Keller je imao sve reči hvale za Jeff-a u svojoj izjavi, gde navodi da je Kaplan bio sjajan vođa i da je imao sreće što je sarađivao sa njim dugi niz godina. Keller je sa Kaplanom i ostatkom Overwatch tima radio na izgradnji nečega što nastavlja da inspiriše ljude širom sveta.

Međutim, vreme Kaplanovog odlaska stvara zabrinutost među Overwatch zajednicom. Franšiza je pomalo zapostavljena poslednjih godina, a originalna igra je imala svega par ažuriranja. Iako Blizzad ove godine neće objaviti Overwatch 2, prema Keleru, razvoj na nastavku igre se nastavlja dobrim tempom. Takođe, najavljena su češća ažuriranja na igri koja će se desiti uskoro.

Pročitajte i:  Otkazan BlizzCon 2024

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,