Laptop leto 2022

Discovery Channel: “Turbo month” sezona počinje na Beogradskom sajmu automobila

Discovery Channel, vodeći svetski kanal čije su emisije bazirane isključivo na činjenicama, učestvovaće na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu gde će svim svojim fanovima u Srbiji prezentovati akciju „Turbo Month” tokom koje će od 29. marta na ovom kanalu biti prikazane brojne emisije o automobilima, motorima, radionicama, kaskaderskim tačkama i drugim brojnim interesantnim stvarima namenjenim svim ljubiteljima ovih mašina.

Discovery-turbo-month Gledaoci će biti u prilici da pogledaju nove sezone popularnih serijala „Peta brzina”, „Trgovci automobilima”, „Američki čoperi”, potpuno nove serijale poput „Auta po meri – Berlin”, i „Grmljavina iz Kanzasa“, kao i specijalnu epizodu serijala „Razotkrivanje mitova” posvećenu mitovima u vezi sa automobilima i brzom vožnjom.

Discovery-turbo-month-1

Discovery Channel će svoj štand na Sajmu automobila imati u subotu, 13. marta u hali 1 Beogradskog sajma. Posetioci će biti u prilici da ekskluzivno pogledaju delove serijala koji će biti prikazani u okviru akcije „Turbo Month“. Osim toga, biće u jedinstvenoj prilici da daju svoje mišljenje o omiljenim vozilima, emisijama i samom Discovery kanalu – na licu mesta biće snimljen video materijal, koji će potom biti postavljen na oficijelnu stranicu Discovery Networks Srbija na facebook-u.

Pročitajte i:  HBO Max i Discovery+ spojiće se u zajednički streaming servis

Discovery Channel

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,