Dlink Nuclias Connect: Kompletna kontrola na daljinu

Nuclias Connect nudi centralizaciju konfigurisanja, monitoringa, kao i fleksibilno rešenje za menadžment mrežnih okruženja. Od ovog softvera najviše koristi imaće mala i srednja preduzeća, velike kompanije, kao i Managed Services provajderi, koji dobijaju veoma moćnu alatku!

PCPress.rs Image

D-Link, svetski poznati proizvođač mrežne opreme, najavio je dostupnost svoje besplatne platforme za menadžment mrežnih okruženja na daljinu – Nuclias Connect. Nova platforma usmerena je prema malim i srednjim preduzećima, velikim kompanijama, kao i Managed Services provajderima (MSP), kako bi podigla sposobnost menadžmenta mrežnih okruženja na daljinu u savremenom cloud okruženju.

Najavljena tokom Mobile World Congress manifestacije u Barseloni početkom marta ove godine, Nuclias Connect platforma omogućava konfigurisanje na daljinu, automatizaciju menadžmenta, kao i monitoring mreža, čak i kada su korisnici u pokretu. Rešenje je u potpunosti kompatibilno sa širokim spektrom novih i postojećih D-Link uređaja. Nuclias Connect donosi mogućnost menadžmenta mrežnih okruženja, dok istovremeno omogućava novitete i funkcionalnosti koje su potrebne MSP-ovima kako bi isporučili bolje i kvalitetnije usluge svojim korisnicima.

Poslovna mreža je glavni oslonac svake firme i od kritične je važnosti da adekvatna infrastruktura prati poslovanje i posluži kao osnova za operacionalizaciju uspeha. Nuclias Connect omogućava kompletnu kontrolu na daljinu preko Wi-Fi mreža, nudeći na taj način robustan, lako podesiv i prilagodljiv sistem menadžmenta mrežnih okruženja koji se može brzo integrisati s postojećim mrežama s D-Link portfeljom wireless Access Point-a i svičeva u bliskoj budućnosti.

PCPress.rs Image

Nuclias Connect pojednostavljuje menadžment više lokacija koristeći jedan, unificiran interfejs. Pritom je besplatan i ne zahteva nikakve dodatne troškove, niti ulaganja ili pretplate. Drugim rečima, nema nikakvih skrivenih troškova. U stanju je da radi u lokalu ili preko privatnih cloud okruženja, obezbeđujući daljinsku konfiguraciju i monitoring svih pristupnih tačaka i podržanih svičeva u mreži.

Jedinstvena karakteristika Nuclias Connect softvera za menadžment mrežnih okruženja jeste što je dostupan za preuzimanje s D-Link sajta – besplatno. Monitoring mreža je veoma jednostavan, s detaljnim statusima i pregledima intenziteta uporebe, uključujući detaljne informacije o pristupu, pregled mrežnih potvrda i mrežnog saobraćaja, kao i mnogih drugih odlika i karakteristika.

Preduzeća i Managed Service provajderi mogu da instaliraju Nuclias Connect platformu lokalno ili u privatnom cloud-u, koristeći jednostavan proces instalacije. Alternativno, DNC-100 Nuclias Connect Hub je pristupačan, specijalno posvećen hardverski kontroler, koji je dizajniran za 24/7 rad, te stiže s preinstaliranim menadžment servisima.

PCPress.rs Image

Nuclias Connect softver stiže sa dashboard-om koji motri na status mrežnih okruženja u realnom vremenu. Istovremeno, nudi jednostavne načine konfiguracije, bez potrebe za otvaranjem firewall portova. Sve opcije su dopunjene Nuclias Connect aplikacijama za mobilne operativne sisteme iOS i Android, koji nude opcije kao što su brzo otkrivanje i rezervisanje tačaka pristupa, monitoring, kao i samostalno podešavanje malih instalacija.

Što se tiče dostupnosti i dodatnih informacija, preporučuje se kontaktiranje ovlašćenog D-Link predstavništva.

Korisna adresa: dlink.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,