BIZIT plus

Do četvrtka otvorene prijave za BIZIT seminar o nasleđivanju porodičnih kompanija!

Na Belom dvoru19. aprila, održaće se peti BIZIT seminar o nasleđivanju porodičnog biznisa. Sa bine BIZIT seminara govoriće eminentni stručnjaci kao i oni koji su prošli kroz biznis transfer u svojim porodičnim kompanijama te imaju znanja i iskustva koja žele da prenesu. Da bi ove priče bile zaista iskrene i otvorene, kamere će biti isključene – ništa se neće snimati niti emitovati van Belog dvora.

BIZIT Seminar predavači

Predavači i panelisti seminara su poznati i možete ih pogledati na ovom linku. Takođe i zvanična agenda programa je poznata i nju možete potražiti na ovom linku. Na seminaru će se govoriti o temama kao što su zamke partnerskih odnosa, porodično upravljanje, tranzicija na treću generaciju, partnerstva među braćom i sestrama, emotivne barijere u nasleđivanju, kao i o mnogim drugim izazovima sa kojima se susreću osnivači i naslednici u porodičnim kompanijama.

Ukoliko vas interesuju ove teme i nalazite se u ulozi osnivača, naslednika ili profesionalnog menadžera, ovo je pravo mesto za vas. Zato se prijavite na bizit.rs sajtu jer su prijave otovorene do četvrtka 13. aprila!

Facebook komentari: