ERP 2024

Do sada 50 hiljada tekućih računa u Telenor banci

Telenor banka otvorila je 50.000-ti tekući račun otkako posluje na tržištu Srbije.

Martin Navratil, predsednik IO, pozeleo dobrodoslicu korisniku Nikoli Zi...

 

U prvih šest meseci, banka je uspela da formira čvrstu osnovu za dalji razvoj mobilnog bankarstva zahvaljujući sinergiji telekomunikacija i finansijskih usluga, sa prosečnom mesečnom stopom rasta broja otvorenih računa od 53 odsto, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Veoma smo zadovoljni što smo u kratkom vremenskom roku došli do pedesethiljaditog otvorenog tekućeg računa, što nas svrstava među najbrže rastuće mobilne onlajn banke u regionu centralne i istočne Evrope. Fokusirani smo na finansijske usluge koje se jednostavno koriste i prelazak sa tradicionalnog bankarstva na inovativna mobilna rešenja orijentisana ka korisniku“, kaže Martin Navratil, izvšni direktor i predsednik Izvršnog odbora Telenor banke.

Na globalnom nivou, koncept mobilnog bankarstva doveo je do promena u načinu na koji korisnici obavljaju svoje bankarske poslove. Te promene su vidljive i u Srbiji, jer upotreba mobilnog bankarstva od trenutka otvaranja Telenor banke beleži kvartalni rast sa 6-12 odsto na 24-31 odsto, prema podacima Narodne banke Srbije.

Za više informacija, posetite telenorbanka.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,