Dobri telefoni, dobre cene i dobri pokloni – u Gigatronu

Kompanija Gigatron, jedan od najvećih domaćih lanaca za prodaju tehničke robe, je 2017. godine predstavila specijalnu akciju pod nazivom Festival mobilnih telefona, ponudivši kupcima odlične popuste i poklone pri kupovini telefona.

PCPress.rs Image

Ove godine, u periodu od 6. do 26. juna, Gigatron će svoje kupce obradovati još jednim, petim po redu, Festivalom mobilnih telefona.

Ukoliko ste u potrazi za novim telefonom, čijom ćete kamerom kvalitetno zabeležiti svaki detalj svoje avanture, akcije ili putovanja, ako hoćete da uživate u omiljenoj muzici i multimediji gde god da se nađete, ako vam je potreban lični digitalni asistent ili fitnes trener, onda što pre posetite najbližu Gigatron prodavnicu ili Gigatron web shop.

Gigatronov Festival mobilnih telefona ove godine donosi popuste i poklone pri kupovini odabranih modela telefona koje potpisuju najpoznatiji svetski proizvođači, među kojima su Samsung, Xiaomi, Apple, Honor, Motorola, Huawei i Vivo. Fantastična ponuda telefona je dopunjena sjajnim tablet računarima, a onima koji žele više na raspolaganju su i pametni satovi, slušalice i originalna dodatna oprema za telefone iz redovne Gigatronove ponude.

Pročitajte i:  i.safe IS540.2 M540A01: Telefon spreman za teške uslove

Za vreme trajanja Festivala mobilnih telefona, tokom svih 20 dana, smenjivaće se specijalne Flash Sale akcije koje donose dodatnu uštedu. Svakog dana od ponedeljka do četvrtka, kao i svakog vikenda, novi model telefona će vas čekati na Flash Sale akciji.

U cilju da kupcima obezbedi što bolje i prijatnije iskustvo kupovine, kompanija Gigatron je svoju prodajnu mrežu obogatila Megastore prodavnicama u kojima vas očekuje najveći izbor tehnike, uz asistenciju stručnog osoblja koje će vam pomoći pri izboru, a tu je i prostran parking kako ne biste morali da brinete o svom automobilu.

Kako biste uvek bili u toku sa aktuelnim akcijama, promocijama i pretprodajama u Gigatronu, predlažemo vam da se prijavite na Gigatron Newsletter.

Facebook komentari: