Top50 Glas publike

Dobro je biti CEO – Prolećni Vivaldi forum

Prolećni Vivaldi CEO forum održaće se od 19. do 21. juna. Reč je o događaju koji okuplja uspešne poslovne ljude gde dobijaju priliku da razmene iskustva, steknu nove ideje i uvid u razmišljanje poslovnih lidera.

PCPress.rs Image

Razvoj organizacija u Srbiji i njihova želja da se transformišu, kako bi mogle da odgovore na izazove velike konkurentnosti uslovila je da znanje predstavlja jedan od ključnih izvora konkurentske prednosti. Cilj organizatora foruma jeste da od škole stvore vredno i jedinstveno iskustvo za svoje polaznike, a svojim partnerima da obezbede razvoj njihovih zaposlenih koji će doneti novu vrednost i obezbediti stabilan razvoj svojih organizacija.

Iako je reč o školi koja neguje tradicionalne vrednosti, iskustvo i znanje, ona se neprestano razvija i raste zajedno sa svojim korisnicima i prihvata nove trendove ostajući uvek jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu obrazovanja. Vrednost programa škole ne oslikava se samo u stečenom znanju, već i u stvaralačkoj atmosferi, timskom duhu i veri da postoji viši cilj u poslu kojim se bave naši studenti.

Posetioci će imati prilike da čuju imena kao što su: Miša Lukić, Founder & Chief Business Designer, NEW STARTEGY, prof. dr Dušan Perić, dekan, Fakulteta za sport i turizam TIMS, Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj, DELTA HOLDING, Zoran Blagojević CEO, WIENER STÄDTISCHE OSIGURANJE, Dragan Filipović, CEO, GENERALI OSIGURANJE i mnoge druge.

Pročitajte i:  Održana je osma RSNOG konferencija

Kako se prijaviti

Programi se realizuju u Mokroj Gori, koja nudi polaznicima škole najbolje uslove za intelektualni rad, svrsihodno izmeštanje iz korporativnog okruženja, a istovremeno prvoklasni odmor, uživanje i motivaciju. Ostalo je još samo tri dana za prijavu! Više informacija, kao i kompletan program možete pronaći na ovoj adresi: Prolećni Vivaldi CEO forum 2020.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,