BIZIT plus

Dodajte nove WhatsApp kontakte QR kodovima

WhatsApp predstavlja nekoliko novih funkcija tokom narednih nekoliko nedelja. Da bi olakšao dodavanje novih kontakata, WhatsApp uvodi novu mogućnost QR kodova.

PCPress.rs Image

Uskoro ćete moći da skenirate QR kod drugog korisnika da biste ga dodali u svoje kontakte, te više nećete morati da ručno ukucavate telefonski broj. Kao što se sećate, WhatsApp je testirao ovu funkciju pre nekoliko meseci.

Novi stikeri, taman režim, unapređenja grupnog četa

U video pozivima, koji sada podržavaju do osam ljudi, WhatsApp će vam omogućiti da pritisnete i zadržite kako biste povećali video zapis učesnika na ceo ekran. U grupnim četovima takođe postoji ikonica video zapisa, tako da možete lako pokrenuti grupni video poziv jednim dodirom. Međutim ikonica će se pojaviti samo u četovima sa osam ili manje učesnika.

WhatsApp dodaje nove pakete animiranih stikera. WhatsApp za web i desktop dobiće taman režim, a korisnici KaiOS-a mogu da dele ažuriranja statusa koja nestaju nakon 24 sata. WhatsApp kaže da je njegov glavni fokus i dalje pružanje pouzdane, privatne komunikacije za dve milijarde korisnika širom sveta.

Pročitajte i:  WhatsApp za iOS uvodi logovanje bez lozinke uz pomoć passkey-jeva 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,