ASUS Moneyback

Dogodilo se: Microsoft objavio telefon Surface Duo

Mnogo se šuškalo o tome već neko vreme, nije da ranije nije bilo pokušaja ali sada ponovo Microsoft pravi telefon. Ovoga puta u potpunosti “in-house”. Sa upravo objavljenim Surface Duo, softverski div se nada da će moći da uđe u trku sa modelima kao što je Galaxy Fold. 

surface duo

“Ovaj proizvod nosi sa sobom najbolje iz Majkrosofta. Ulazimo u partnerstvo sa Google-om da bismo doneli najbolje u jedan Android uređaj“, rekao je direktor Microsoft proizvoda Panos Panay.

surface duo

I pored tih reči, ovi proizvodi jesu malo iznenađenje. Uzimajući u obzir da je Microsoft digao ruke od prodaje telefona nakon problematične kupovine Nokije za više od 7 milijardi dolara. Ovoga puta, Microsoft kaže da će inovacije poput duplog ekrana na displeju koji se preklapa i specijalnoj tehnologiji koja je ugrađena u Google-ov Android napraviti razliku. Svakako, nećemo znati dok ovaj uređaj ne bude u prodaji sledeće godine.

surface duo

Ipak, to nije jedini uređaj koji je Microsoft objavio. Kompanija je predstavila naslednike serija Surface Laptopova, uključujući i Surface Neo, veći laptop sa dva ekrana koji koristi novu verziju Windows-a dizajniranu tako da programi i tastatura rade bez problema sa novim uređajima, kao što je Surface Duo koji će biti u prodaji tek sledeće godine.

Pročitajte i:  Microsoft preduzima važan korak ka .NET unifikaciji 

surface duo

Izvor: CNET

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,