Dostupna iCloud Paswords Apple ekstenzija za Chrome na Windows-u

Pored iTunes-a, Apple-ova najveća ponuda na Microsoftovom operativnom sistemu je iCloud klijent za sinhronizaciju datoteka, fotografija i pošte.

PCPress.rs Image

Omogućava pristup lozinkama koje ste kreirali, automatski generisali ili sačuvali u Safari-u

Apple sada proširuje svoje prisustvo na Windows-u pomoću iCloud Paswords Chrome ekstenzije, koje je objavljeno i nedelju uveče, bez prevelike pompe. iCloud Paswords vam omogućava da koristite iste jake Safari lozinke koje kreirate na svom Apple uređaju, sa Chrome-om na Windows-u. Nakon ažuriranja iCloud-a za Windows na verziju 12.0 – koja je nagoveštavala postojanje ekstenzije ranije ove nedelje, videćete novi odeljak „Paswords“ na listi dostupnih usluga. Kucanjem na „Apply“ za nastavak na dnu otvara se dijaloški okvir za preuzimanje alata u Chrome-u.

Sinhronizacija je dvosmerna sa novim akreditivima koje skladištite u Google-ovom browseru, sačuvanom u iCloud Keychain, tako da je dostupan na iPhone, iPad i Mac uređajima. Ekstenzija traži od korisnika da „izaberu sačuvanu lozinku za upotrebu“ prilikom prijavljivanja. Web lokacija i email su navedeni ispod. Ova iCloud Paswords Chrome alatka pridružuje se jedinom Appleovom dodatku za starije Windows (7 + 8) računare: iCloud Bookmarks. U međuvremenu, Apple takođe nudi Apple TV+ za Xbox.

Pročitajte i:  Apple pravi virtuelni događaj 7. maja

Izvor: 9to5google

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,