Vivaldi Browser 3.6 ima novu funkciju – Page Actions

Vivaldi browser sadrži neke jedinstvene funkcije – njegov interfejs je prilagodljiv i nudi tabove nalik desktopu, bottom bar i forced dark mode.

PCPress.rs Image

Ugrađeni su i čitač QR kodova i podrška za eksterni download manager

Sada Vivaldi browser sa verzijom 3.6, proširuje svoje mogućnosti na web lokacije, pružajući vam mogućnost da izmenite njihov izgled. Vivaldi takođe dobija čitač QR koda, nove funkcije speed dial-a i podršku za eksterni download manager. Kada se ažurirate na verziju 3.6 browsera, primetićete novi unos u overflow meniju Vivaldi-a u vrhu desnog ugla: Page Actions. Kliknite i videćete toggles listu, sa opcijama koji vam omogućavaju da promenite izgled web site-a. Možete poboljšati pristupačnost sa opcijama poput monospace fontova i b/w filtera.

Postoji čak i CSS debugger za programere. Page Actions dostupne su za računare koji koriste Vivaldi već nekoliko godina, i sjajno je videti ih kako prelaze na Android. Vivaldi 3.6 takođe dodaje čitač QR kodova. Skener Vivaldi podržava QR kodove i barkodove koji nisu iz URL-a, što vam omogućava kopiranje sadržaja u clipboard. Može se pokrenuti iz adress bara, vidžeta za pretragu ili dugim pritiskom na ikonu Vivaldi na louncher-u.

Postoje neke promene i u Speed Dial, Vivaldijevoj kolekciji omiljenih lokacija i bookmarka na stranici novog taba. Predmete možete da sortirate prema naslovu, adresi, nadimcima, opisu ili prema individualnim preferencama, a sada postoji i srednja veličina. I poslednje, ali ne najmanje važno, nova verzija uvodi podršku za eksterni download manager. Vivaldi 3.6  je od danas u Play Store-u.

Izvor: Androidpolice

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,