Druga Machine Learning Konferencija ove godine na Paliću!

Ove godine, 20. i 21. maja, na Paliću, Infostudhub organizuje drugu Machine Learning konferenciju, posvećenu oblastima data science-a, mašinskog učenja i veštačke inteligencije.

PCPress.rs Image

Ovaj događaj predstavlja stručni događaj koji pokriva teme iz najmodernijih industrija u današnje vreme i okuplja eksperte, poslovne lidere i istraživače koji se bave primenom ovih tehnologija. Nova i moderna otkrića u ovim sferama, koja veoma brzo postaju aplikativna, se javljaju skoro svaki dan. Nalazimo se u sred revolucije – pa shodno tome, ne trebamo biti samo posmatrači, već i deo nje.

Tokom dva dana posetioci Machine Learning konferencije će moći čuti predavanja i diskusije o projektima, praktičnim primerima, najnovijim trendovima i iskustvima u primeni ovih tehnologija, u modernom ambijentu kongresne sale Velike Terase i predivnom okruženju Palića.

Program konferencije i najavu svih predavača možete pogledati na sajtu, a oni uključuju eminentne govornike iz firmi kao što su Anari, Nordeus, Quantox Technologies, Two Desperados, BAD Systems, Vega IT, Grid Dynamics, Smartocto, NIS, Manufaktura, SumUp, Datablooz, Organostic i druge.

PCPress.rs Image

Konferenciju su podržale i kompanije Infostud Grupa, Logikka, Quantox Technologies, OTP Banka Srbija, IT Klaster Subotica, IT Subotica 2030.

Pročitajte i:  Održan Dan internet domena Srbije: veštačka inteligencija je došla i kod nas

Prijave su otvorene, rezervišite svoje mesto i vidimo se na Paliću.

Za besplatne akreditacije za medije prijavite se na ovoj formi!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,