Top50 2023

Dve igre koje možete da igrate besplatno

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to GigaBash i Predecessor. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 13. decembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

GigaBash je igra u kojoj možete da postanete kralj među Titanima. U pitanju je arena kojom dominira divovsko čudovište koje liči na Godzilu. Luta i uništava sve pred sobom, jer džinovi to obično rade. Kombinuje haos i kreativnost iz sličnih igara – Power Stone, Super Smash Bros Ultimate i War of Monsters, pa je prava poslastica za ljubitelje ovakvih naslova.

Predecessor je brza akciona igra koja kombinuje MOBA i FPS gameplay. Igra se u trećem licu, a igrač je u srcu borbe, pa mora da smišlja rešenja i strategije. Oni koji su je igrali tvrde da je baš zabavna, te dodaju da se pravila lako kapiraju. Prava poslastica za ljubitelje borbi.

Ljubitelji džinovskih čudovišta, ali i oni koji vole dobru akciju, će se sigurno obradovati, a vrlo dobre ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatne – GigaBash inače košta oko 23 evra, a Predecessor oko 8 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Sud je stao uz Epic Games u borbi protiv Google-a
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *