Elden Ring: Igra puna izazova i prepreka

Igra Elden Ring se najavljuje od prošle godine, a konačno stiže za manje od mesec dana (25. februara izlazi za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One i PC). Ljubitelji fantazija su sve nestrpljiviji, pa je zbog toga mnogo vesti o naslovu koji će verovatno postati hit.

PCPress.rs Image

Radi se o scenariju za koji se tvrdi da bi mogao da promeni to kako doživljavamo RPG – priča je nastala iz saradnje Džordža R. R. Martina i izvršnog direktora kompanije From Software – Hidetake Mijazakija, što već mnogo obećava.

O igri se mnogo priča, a poslednja tema je u vezi s kompleksnošću nivoa – tvorci tvrde da im nije bila namera da naprave igru koja se prelazi kao od šale, ali kažu da su sigurni da će više igrača stići do kraja nego u nekim drugim FromSoftware naslovima.

Igrači koji su igru već testirali, tvrde da je vrlo dobra. U pitanju je prva velika From Software igra nakon naslova Sekiro: Shadows Die Twice iz 2019. godine, a radi se o otvorenom svetu s konjima, vitezovima i zmajevima. Temelji se na stilu Dark Souls franšize, samo što se radi o mnogo većem svetu, koji će igrači sasvim sigurno istraživati sa zadovoljstvom.

Pročitajte i:  The Sims 4: Želja da igramo sebe

Neki već planiraju odmor krajem februara, jer igra traži slobodno vreme.

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,