Električni skuteri: Kreativnost u lenjosti

Pomama za električnim skuterima napunila je godinu dana, što znači da je prisutna dovoljno dugo da bi mogla da utiče na ponašanje korisnika, te kreiranje novih potkultura.

PCPress.rs Image

Tako je nastala skupina onih koji se okupljaju svako veče, a kako bi kolektivno napunili svoje skutere i spremili ih za sledeći dan, potom grupa onih koji nemaju dovoljno godina za upravljanje skuterom, ali ih to ne sprečava da se time bave, i na kraju, možda najzanimljivija, skupina takozvanih „lenjih genijalaca“, koji svoja vozila koriste da bi sebi olakšali život na potpuno neočekivane načine.

https://twitter.com/bestofnextdoor/status/1051954400384544768

Budući da oni koji upravljaju e-skuterima moraju da stoje, pojavili su se oni koji sedenje cene više od svega, te ponudili svoja rešenja za udobnu vožnju. Novi načini vožnje ponekad izgledaju pomalo nezgrapno, budući da se na skutere povezuju elementi poput fotelja, te drugih sedećih sredstava, tako da sve ukazuje na to da je neophodno da kompanija u svoje buduće modele uključi i sedišta.

Eksperti računaju da će ovaj novi pokret uticati i na budućnost pametnih gradova, a tako što će građani biti angažovani u hakovanju svakodnevnih aktivnosti.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,