BIZIT plus

Elektronsko plaćanje poreza na imovinu od 1. marta

U petak 1. marta 2019. godine, u Beogradu održaće se promocija Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije. Takođe, od 1. marta građanima i privredi biće omogućeno i elektronsko plaćanje poreza na imovinu.

PCPress.rs Image

Puštanjem u rad ovog Portala, građanima i privredi omogućeno je da na klik dođu do informacija o svom porezu na imovinu i drugim izvornim javnim prihodima, kao i da podnesu prijavu za utvrđivanje poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica. Pogodnost elektronskog podnošenja prijave za utvrđivanje poreza na imovinu naročito znači pravnim licima, jer moraju svake godine da ponavljaju ovaj postupak.

Promociji će, pored predsednika Vlade Ane Brnabić, prisustvovati i ministar finansija Siniša Mali, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, ambasador Švajcarske u Srbiji Filip Ge, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović i gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

Promociju projekta Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije, organizuju Kancelarija za IT i eUpravu, u saradnji sa švajcarskim projektom za poreze na imovinu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nova funkcionalnost na portalu Moja srednja škola ‒ Izveštaji o postignućima učenika

1 thoughts on “Elektronsko plaćanje poreza na imovinu od 1. marta

 • 08. 03. 2019. at 16:02
  Permalink

  Ovo je već bila najava od početka godine?
  I radilo je kada sam probao u januaru…
  A onda kada sam hteo da vidim dugovanje pred prvo plaćanje akontacije za prvi kvartal, e onda je sve nestalo…
  Slučajno ili namerno?

Comments are closed.