BIZIT plus

Elgato napravio niz stalaka i dodataka za kamere, mikrofone i svetla za kreatore i strimere

Ranije tokom ove godine, Elgato je predstavio rig za svetlo za strimere koji može da se prikači za sto tako da YouTube kreatori, Twitch strimeri i ostali kreatori sadržaja na internetu mogu lakše da naprave svoj kućni setup.

elgato gaming

Danas, ova k0mpanija ide korak dalje jer najavljuje Multi Mount, produžni rigging sistem za više namena, koji kreatori sadržaja mogu koristiti za svetlo, kamere ili mirkofone. Za šta god žele da nakače.  Osnovna cena je nepunih 50 dolara, a može biti produžen do 114 cm visine, kači se za sto i ima klasičan završetak sa pokretnim vratom na koji možete da zašrafite vašu opremu.

elgato gaming

Ukoliko želite da date malo više novca, i vaš Multi Mount će moći više – za dodatnih 40 dolara fleksibilni dodatak koji se može saviti u različite položaja. Takođe možete dokupiti bazu sa tegom tako da vaš rig možete postaviti na sto bez bojazni da će pasti. Za 15 dolara, možete uzeti i dodatak za mobilni telefon ili bilo šta drugo što tu može da stane.

Pročitajte i:  HBO Max uskoro menja ime u Evropi

elgato gaming

Multi Mount zaista deluje kao zgodan alat koji radi za vas, i omogućava vam da na prilično jednostavan način učinite kvalitetnijim vaše videe unboxinga ili testa određenog proizvoda, ili pak da se bolje čuje zvuk vašeg podkasta. Ukoliko želite Multi Mount sa svim dodacima, morate da izdvojite 144,96 dolara.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: