Top50 2023

Emmi: Štampači na akciji

Mobilni štampač HP Officejet H470b

mobilniprinter HP Officejet H470b mobilni štampač, veoma lak, ekonomičan i malih dimenzija namenjen je korisnicima sa ograničenim budžetom i manjim potrebama za štampom. Ovaj mobilni štampač je pravo rešenje za one koji su uvek na putu kao dodatak nootbook-u. Omogućiće štampanje na bilo kom mestu. Pružiće veliku pomoć mobilnim profesionalcima za štampanje crno-belih ili kolor strana. Možda najvažnije, povezivanje PictBridge omogućava štampu direktno sa digitalnog foto aparata što je važna prednost. Cena ovog modela je 24.001,20 RSD.

 

Multifunkcionalni uređaj HP OfficeJet 6500

PCPress.rs Image

Za korisnike kojima je štampač potreban u kući ili kancelariji, predlažemo multifunkcionalni uređaj HP OfficeJet 6500. Ovaj uređaj funkcioniše ujedno i kao štampač, skener, faks mašina i kopir aparat.
Dizajniran za kućne i male poslovne korisnike, HP OfficeJet 6500 je idealno rešenje za korisnike sa prosečnim potrebama kada je u pitanju količina štampe. Emmi garantuje smanjenje cene štampanja i do 40% u odnosu na druge multifunkcionalne uredjaje. Za ovaj model treba izdvojiti 12.000,60 RSD.

Pročitajte i:  HP objavio najtanji 14-inčni gejming laptop na svetu

 

Više o tome pogledajte na linku: Štampači na akciji

Izvor: www.emmi.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,