Microsoft: Windows 7 u prodavnicama

PCPress-Win7-IMG_0740 Iako je u nekim online prodavnicama prodaja Windows-a 7 počela već u ponoć, zvanični početak prodaje obeležen je u ComTrade Shop-u u TC “Ušće”. Nije bilo velikih govora, iako se Vladan Živanović, generalni direktor Microsoft-a Beograd, prilično umorio obraćajući se prisutnim medijima pojedinačno.

Za ovu priliku, kompanija ComTrade pripremila je tri računara sa preinstaliranim sistemom Windows 7 Home Premium, a kao izuzetno povoljnu kupovinu izdvajamo model ConneCT 3190+ po ceni od 12.999 dinara.

PCPress-Win7-IMG_0736 S obzirom da u istoj prodavnici cena retail pakovanja ove verzije Windows-a 7 iznosi 11.699 dinara, računar za 1.300 dinara će vas sigurno obradovati. Prvi primerak prodao je Vladan Živanović, a za nepun sat, koliko smo se zadržali u ComTrade Shop-u, pripremljena gomila ovih modela je nestala. Ako vas ova ponuda zanima, savetujemo da požurite jer su količine ograničene. U svim ComTrade šopovima naći ćete i “običnu” Windows 7 Home Basic verziju po ceni od 8.699 dinara.

Promociji je prisustvovao i Bogdan Nikitović, generalni direktor CT Computers-a, a direktori dve velike IT kompanije na licu mesta su se dogovorili da zajednički kupe jedan od najopremljenijih CT modela i poklone ga “Centru za zaštitu odojčadi,dece i omladine Beograd” u Zvečanskoj ulici.

 

Microsoftovi partneri u Beogradu – PC 4 U i Megastore su obezbedili računare sa Win 7 po specijalnim promotivnim cenama. ComTrade Shop, samo za najbrže kupce, je obezbedio ComTrade kompjutere sa integrisanim Win7, gde kupac plaća samo integrisanu softversku licencu, a dobija hardver besplatno. Gigatron je obezbedio za prvih deset kupaca s10 Lenovo netbook.

Pročitajte i:  Microsoft, OpenAI, Google i druge kompanije dogovorile borbu protiv lažnih informacija u vezi sa predstojećim izborima

Microsoftov partner WIN WIN je obezbedio da u ponoć 21.10 na 22.10. od 00:00h–01:00 časova u Novom Sadu pokloni Windows 7 za prva 77 kupca računara, a od 22.10. do 25.10. adekvatne poklone svim kupcima računara. Pakom Shop u Nišu poklanja 30 mobilnih telefona kupcima računara sa Win7. Više infromacija o Windows 7 promocijama sa lokacijama radnji možete naći na sledećoj web stranici: http://www.microsoft.com/scg/buy/default.aspx . — Microsoft


Korisni linkovi:

PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,