BIZIT 2022

Endava Meetup: Kako da preživite put do DevOps implementacije

Treća priča u serijalu meetup-ova koje je kompanija Endava pokrenula u saradnji sa ICT Hub-om, vezana je za DevOps. Na ovaj način radi se na širenju mreže lokalnih IT profesionalaca sa različitim tehničkim znanjima, koji žele da podele svoje iskustva i interesovanja, a sami događaji osmišljeni su kao priče iz „prve ruke“.

PCPress.rs Image

Ovoga puta, ICT Hub Playground će 20. novembra od 18h biti domaćin događaja na kom će se govoriti o načinima na koji su inkrementalno implementirani DevOps principi, bez negativnog uticaja na tempo razvoja i isporuku softvera u toku tog procesa. U centru pažnje je jedna od najvećih softverskih kompanija na svetu sa sedištem u SAD, koja je želela da poboljša i automatizuje isporuke svog kompleksnog enterprise softvera koji se koristi za Cloud automatizaciju.

Meetup će voditi Stevan Cvetković, DevOps konsultant u kompaniji Endava, koji je poslednjih 7 godina posvećen implementaciji DevOps principa unutar velikih stranih kompanija, koji su lideri u domenu telekomunikacija, razvoja sofvera i transporta.

Događaj je besplatan, a svoje prisustvo možete potvrditi popunjavanjem kratke forme, koja se nalazi na linku.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Agile Humans Meetup #48: Agilni pristup kao stanje uma
SBB

Tagovi: , , ,