WhatsApp navodno radi na opciji kreiranja ‘tajnih kodova’ za zaključane razgovore 

WhatsApp, u vlasništvu kompanije Meta, navodno radi na funkciji kreiranja tajnog koda, koja će korisnicima omogućiti da izaberu prilagođenu lozinku za svoju zaštićenu fasciklu sa razgovorima.

PCPress.rs Image

Unos tajnog koda omogućiće korisnicima da lako pronađu zaključane razgovore u traci za pretragu

Takođe, konfigurisanje tajnog koda omogućiće im da zaključaju razgovore čak i sa povezanih uređaja.

Kako je navedeno u formi za kreiranje, kompanija predlaže korišćenje reči ili jednostavnog emotikona za brz pristup, navodi izveštaj.

Osim toga, izveštaj pominje da će WhatsApp omogućiti korisnicima da sinhronizuju zaključane razgovore na svim svojim povezanim uređajima, što će značajno poboljšati korisničko iskustvo. Funkcija kreiranja tajnog koda za zaključane razgovore sa podrškom za povezane uređaje trenutno je u razvoju i biće dostupna u budućem ažuriranju aplikacije.

U međuvremenu, WhatsApp navodno uvodi novu funkciju dizajniranu da obaveštava kreatore kanala o statusu svojih kanala na Androidu, posebno kada su zatvoreni u određenim zemljama.

Ovaj potez dolazi kao odgovor na lokalne zakone koji zahtevaju od platforme da ograniči pristup određenom sadržaju u određenim regionima. Ova funkcija će omogućiti WhatsApp-u da obavesti kreatora kanala ako je vidljivost njihovog kanala ograničena u određenim zemljama zbog zakonskih zahteva.

Pročitajte i:  4 najbolja načina za slanje poruka na WhatsApp-u bez čuvanja broja

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: