ERP 2024

Epic Games nagrađuje kreatore Fortnite video sadržaja

Kompanija Epic Games pronašla je način da ohrabri kreiranje video sadržaja koji su u vezi sa igrom Fortnite, a tako što će nagrađivati kreatore svaki put kada se proda neki proizvod koji su reklamirali u okviru svojih video uradaka.

PCPress.rs Image

Naime, radi se o Support-A-Creator događaju koji šalje novac platformama kao što su Twitch i YouTube, a svaki put, a kada gejmeri V-Bucks valutom kupe neki proizvod koji se reklamirao na njihovim platformama. Tako će biti dovoljno da se od 8. oktobra pa sve do kraja godine prilikom kupovine unese ime kreatora sadržaja, a da bi ovaj dobio nagradu kada se obavi kupovina Fortnite kostima, ili nekog drugog dodatka. Kompanija ovu opciju ne ograničava samo na video sadržaje koji prikazuju tok igre, već i na one koji se bave cosplay-om, na muzičare, umetnike, te sve druge kreatore koji na neki način podržavaju Fortnite groznicu. Jedini uslov je da je kreator proizveo neki Fortnite sadržaj u poslednjih 30 dana, da ima bar hiljadu pratilaca na društvenim mrežama, te da svojim ponašanjem nije ugrožavao pravila korišćenja.

Pročitajte i:  Epic poklanja sjajnu igru Marvel's Midnight Suns

PCPress.rs Image

Ova akcija neće uticati na bogaćenje kreatora sadržaja, budući da ako gejmer potroši 50.000 V-Bucks koina, što je oko 500 dolara, kreator dobija tek 25 dolara, tako da će na ovaj način zaraditi jedino oni koji su do sada proizveli velike količine sadržaja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,