Epic Games: Nove besplatne igre

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to čak dva naslova: Shop Titans i Tannenberg. Zainteresovani će moći da ih preuzmu besplatno sve do 28. jula, kada nas očekuje neki novi naslov (ili dva).

PCPress.rs Image

Shop Titans je simulacija za one koji su želeli da postanu trgovci, a nije im pošlo za rukom. Prodavnica u ovoj igri ipak nije obična radnja, već mesto koje okuplja heroje u potrazi za oružjem, napicima i drugom robom. Igrač kreće od početka, pa od trošne kolibe pravi novi biznis, a s namerom da privuče što više kupaca. Ovaj RPG je već besplatan na platformi Steam, pa je pomalo neobično što je Epic izabrao baš ovu igru, ali poklonu se u zube ne gleda.

Tannenberg nas vodi u vojničke rovove. Prvi svetski rat uveliko traje, a na igraču je da se dočepa oružja i krene u napad. Preporučuje se da se gas maska uvek drži na oku, a kako bi se što duže poživelo u jednom od najkrvavijih sukoba u istoriji.

Pročitajte i:  Igrajte ovu sjajnu igru s mačkama

I Shop Titans i Tannenberg zaslužuju pažnju, uprkos ponekom negativnom komentaru. Epic garantuje zabavu, pa ih valjda zato i nudi besplatno (mada je Shop Titans i inače besplatan, ali to smo vam već rekli) – Tannenberg  inače košta 20 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,