BIZIT plus

Epic Games poklanja: Nove besplatne igre

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Shadow Tactics i Alba – A Wildlife Adventure. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 17. novembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Shadow Tactics je poput lekcije iz japanske istorije, budući da se radi o strategiji koja igrača vodi u Edo period koji je trajao od 1603. do 1868. godine. Bilo je to vreme vladavine Tokugava šogunata, a igra počinje u trenutku kad novi šogun preuzima vlast nad zemljom, a u želji da uspostavi mir u celom Japanu. U tome mu pomaže još pet vojskovođa od kojih je svaki talentovan za jednu oblast ratovanja. Kada se igrač fokusira samo na najvažnije misije priča traje oko 25 sati, što je sasvim dovoljno vremena za uvežbavanje različitih taktika u savladavanju neprijatelja.

Alba – A Wildlife Adventure je avantura u otvorenom svetu, a polazi od toga da svako može da napravi veliku promenu u svom okruženju. U ovoj priči je to junakinja Alba koja stiže kod babe i dede na malo mediteransko ostrvo. U tom trenutku kreće revolucija, budući da devojčica nema nameru da se zaustavi dok ne zaštiti ostrvo i sve biljke i životinje koje na njemu žive.

Pročitajte i:  Manor Lords: Video igra koju svi žele

Ljubitelji strategija, ali i oni koji vole revolucije, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Shadow Tactics inače košta oko 40 evra, a Alba – A Wildlife Adventure oko 17 evra.

Facebook komentari: