Epic poklanja dve sjajne video igre

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to čak dva naslova: Ancient Enemy i Killing Floor 2. Zainteresovani će moći da ih preuzmu besplatno sve do 14. jula, kada nas očekuje neki novi naslov (ili dva).

PCPress.rs Image

Ancient Enemy ima solidne ocene, a u pitanju je RPG strategija s kartama. Sile zla su već odnele pobedu, a na igraču je da to ispravi. Da bi ostvario cilj, trebalo bi da se bar malo razume u ratnu taktiku, ali i u slagalice. Ne samo da mora da izdrži navale hordi zla, već i da poradi na svojim snagama, a da bi na kraju stigao do čudovišnih nemezisa.

Ni Killing Floor 2 nije za bacanje – pucačina u prvom licu. Igrač stiže u Evropu, a kontinent su preplavile vojske Zed klonova. Izašla je još 2016. godine, što se pomalo oseća, ali je i dalje dobra, posebno za one koji vole da na neprijatelje pucaju zajedno s prijateljima.

I Ancient Enemy i Killing Floor 2 zaslužuju pažnju, uprkos prizorima koji modernim igračima mogu da izgledaju pomalo grubo. Epic garantuje zabavu, pa ih valjda zato i nudi besplatno – prva inače košta oko 30 evra, druga oko 15.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epic poklanja još jednu igru: Avantura sa skakanjem i trčanjem
SBB

Tagovi: , , , ,