Računari i Galaksija

Epson i Ewe održali LFP seminar

Kompanija Epson predstavila je danas u Beogradu specijalizovane štampače velikog formata u okviru ovogodišnjeg LFP seminara.

Epson-SureColor-SC-T7000Renato Vincenti, marketing development manager kompanije Epson, u neformalnoj prezentaciji namenjenoj novinarima rekao je da Epson veliki deo svojih resursa ulaže u istraživanje i razvoj, čak 70 posto.

Rezultat tog razvoja su i danas prikazani modeli Epson SureColor SC-T7000 o SureColor SC-S30610.

SC-T700 je ploter iz takozvane tehničke serije, namenjen pre svega onima kojima je priciznost bitna, te je pogodan za štampanje arhitektonskih planova, mapa ili prezentacija. Brzina štampe je 28 sekundi za jedan otisak A2 formata, a uređaj poseduje MicroPiezo tehnologiju, te omogućava permanente rezultate. Koristi UltraChrome XD mastilo, koje karakteriše visok kvalitet, dugotrajnost i duboke crne nijanse.

Drugi model, SC-S30610, pogodan je pre svega za vanjska, ali i unutrašnja reklama rešenja. Korisni nova UltraChrome GS2 mastila bez mirisa i nikla, te se može koristiti u bilo kojoj prostoriji, a štampa brzinom od 7,3 kvadratna metra na sat do 25,4 na sat, u zavisnosti od režima. Može se koristiti za postere, bilborde ili bilo koja rešenja za unutrašnju dekoraciju, a štampa, između ostalog, na vinilu, platnu, fotografskom papiru.

Pročitajte i:  Epson se pridružuje akciji Sat za našu planetu u podršci globalnim ekološkim akcijama

Epson je najavio dolazak i nove F serije, koja nudi mogućnost štampanja na tekstilu, a koja će se pojaviti za par meseci.

Specijalistički LFP semiran komapnija Epson organizovala je u saradnji sa svojom generalnim distributerom za Epson proizvode u Srbiji, kompanijom Ewe Comp.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,