ePlaneta

Epson predstavlja svoj prvi kompaktni ravni UV štampač namenjen industriji promotivnih materijala

Epsonov A4 ravni UV štampač SC-V1000 nudi malim preduzećima kompaktan i pristupačan način za proizvodnju visokokvalitetnih slika na raznim podlogama.

PCPress.rs Image

Epson je proizveo početni A4 UV štampač sa ravnim ekranom posebno za potrebe malih preduzeća u industriji promotivnih materijala. Izuzetno kompaktan i pristupačan, SureColor V1000 štampač omogućava štampanje na skoro svakoj tvrdoj površini, što ga čini idealnim za kreiranje promotivnih i personalizovanih artikala. SC-V1000 predstavlja idealan uređaj za niz različitih preduzeća, od fotografskih radnji i malih proizvođača robe do e-trgovine i turističkih atrakcija.

Zasnovan na Epsonovoj nagrađivanoj SureColor tehnologiji, SC-V1000 omogućava direktno štampanje na najrazličitijim podlogama debljine do 70 mm, uključujući akril, polikarbonat, PVC, aluminijum, metal, poliester, penaste ploče, stiropor, drvo i kamen. Sa integrisanim sistemom rezervoara za mastilo u 6 boja (CMIK plus bela i prozirna), SC-V1000 štampa izuzetno precizne i detaljne slike koje se mogu lako prilagoditi. Zahvaljujući veoma kompaktnim dimenzijama (699 mm x 699 mm), štampač se lako može postaviti na većinu standardnih stolova i kancelarija, a pošto nema potrebe da ostavljate slobodan prostor iza jedinice, može se postaviti u uglove ili uz zid.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Dizajniran kao pristupačno rešenje za mala preduzeća, SC-V1000 je takođe izuzetno lak za rukovanje i održavanje zahvaljujući sistemu za automatsko čišćenje koji se aktivira preko intuitivnog i jednostavnog ekrana osetljivog na dodir koji eliminiše potrebu za ručnim održavanjem. Korišćenje Epsonovog sistema za zamenu mastila čini celokupan proces izuzetno jednostavnim. U standardnoj verziji, SC-V1000 ima integrisani sistem za filtriranje vazduha i funkciju smanjenja mirisa. SC-V1000 nudi USB ili Wi-Fi povezivanje i dolazi sa Epson Edge Print RIP softverom, Epson PORT povezivošću i trogodišnjom garancijom za rad bez brige.

„Veoma smo uzbuđeni zato što predstavljanjem modela SC-V1000 Epson ulazi na tržište malih ravnih UV štampača za reklamne natpise“, rekao je Marko Đurić, vođa prodaje za komercijalne i industrijske printere, Epson Srbija. „Dizajniran posebno za tržište promotivnih materijala, to je kompaktan i pristupačan ravni UV LED štampač koji sadrži brojne jedinstvene Epson funkcije i pruža visokokvalitetno štampanje na širokom spektru medija.“

PCPress.rs Image

SC-V1000 će biti dostupan za kupovinu od Epson distributera širom Evrope od jula 2024.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,