Epson: Proizvodnja i brending pod istim krovom

Da li imate savršen proizvod za koji ste već organizovali liniju za proizvodnju, marketing plan i ugovorili kanale za distribuciju? Šta je ono poslednje što bi osiguralo prepoznatljivost proizvoda? Šta nedostaje? Treba vam jedinstveni identitet proizvoda koji možete kreirati pomoću nalepnice ili etikete.

PCPress.rs Image

Jedinstvena nalepnica povećaće profitabilnost i atraktivnost željenog proizvoda i pobrinuti se da vas kupci i korisnici zapamte. S vremenom, nešto tako jednostavno kao što je nalepnica može dovesti do veće lojalnosti brendu i veće vidljivosti.

Dobro izrađene nalepnice u boji, pored kreiranja identiteta, pružaju i ključne informacije koje su vašim klijentima potrebne. Više studija je tokom godina pokazalo da etikete na ambalaži proizvoda utiču u velikoj meri na odluke o kupovini kada je u pitanju većina kupaca.

Postoji nekoliko vrsta nalepnica. Već smo spomenuli brend proizvoda, koji utiče na njegovu vidljivost. Takođe, postoji velika potražnja za klasifikacijskim, opisnim, informativnim i transportnim etiketama i nalepnicama.

PCPress.rs Image

Bez obzira na veličinu i industriju, u većini slučajeva najbolje i najpogodnije mesto za štampanje etiketa upravo je u samoj kompaniji, odmah kod same proizvodnje. Postavljanje internog sistema za štampanje etiketa daje vam mnoge prednosti: pristupačnost, fleksibilnost, isplativost, kvalitet i nezavisnost od drugih dobavljača na koje utiču mnogi spoljni i interni faktori.

Pročitajte i:  AI kao direktor kompanije?

Međutim, interni sistem za štampanje etiketa ne znači da su vam potrebni industrijski štampači etiketa. Ako su vaše potrebe manje i ne treba vam stotine hiljada nalepnica na lageru, onda vam je dovoljan stoni štampač nalepnica u boji kao što je Epson CW-C4000e.

Epson CW-C4000 – visok kvalitet štampe i jednostavnost korišćenja

Šta se ističe kod C4000 stonog štampača u boji? Pre svega, definitivno kompaktan dizajn koji je idealan za upotrebu u (manjim) kancelarijskim prostorima. Ovo je praćeno naprednim funkcijama, lakoćom korišćenja, skalabilnošću, superiornom konektivnošću i neuporedivim kvalitetom štampanja nalepnica, bez obzira na veličinu i odabrane materijale. Njegova raznolikost omogućava da se koristi u različitim poslovnim sektorima, od hrane i pića do hemijskih i farmaceutskih proizvoda.

PCPress.rs Image

„C4000 je važan korak napred iz dva razloga. Prvo, zadovoljava potrebe tržišta za kompaktnim rešenjem koje može da obezbedi jednostavno i pouzdano štampanje etiketa visokog kvaliteta. I drugo, to znači da Epson sada nudi rešenje za štampanje etiketa na zahtev za kompanije svih vrsta i veličina”, izjavio je Tvrtko Ljubić, menadžer za poslovne korisnike u kompaniji Epson.

Standardno, visokokvalitetno štampanje visoke rezolucije i štampanje u četiri boje, kao i funkcija podudaranja boja (ICC profil i alatka za podudaranje tačaka u boji), dostupni su za štampanje uzbudljivih nalepnica u boji kako biste podigli profil vašeg proizvoda.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Epson C4000 je takođe izuzetno intuitivan štampač etiketa. Na početku smo istakli njegovu jednostavnost i lakoću korišćenja. Početak štampe nalepnica je skoro trenutan. Sve što treba da uradite jeste da povežete štampač etiketa sa odabranim pametnim uređajem da biste uredili dizajn etikete. Štampačem možete upravljati na velikom LCD ekranu od 2,7 inča, gde možete pratiti status štampanja etiketa i menjati podešavanja. Rolne medija za štampanje možete zameniti u bilo kom trenutku i vrlo lako. Epson-ov štampač etiketa takođe ima automatski rezač koji možete sami da zamenite bez servisera.

PCPress.rs Image

Visoka integracija i izdržljiva mastila

C4000 serija štampača etiketa u boji kompatibilna je s različitim sistemima i uređajima. Dostupni su drajveri za ESC Label, Linux i Mac. Pomoću alata za razvoj SDK-a takođe možete da povežete štampač nalepnica s pametnim uređajima koji koriste iOS i Android. Dodatno povezivanje je dostupno preko Wi-Fi mreže, što vam omogućava da štampate bilo kada i bilo gde.

C4000 dolazi s mastilom visokog sjaja ili mat crnim mastilom za kreiranje jasnog, oštrog crnog teksta i bogatih slika na različitim podržanim medijima za štampanje, od beskonačnog papira, neprekidnih nalepnica do isečenih nalepnica različitih oblika i papira sa crnom etiketom.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Pored kvaliteta, C4000 takođe obezbeđuje izdržljivost štampe, zahvaljujući pojedinačnim kartridžima s pigmentnim mastilom koji stvaraju brzosušeće nalepnice sa izuzetnim detaljima otpornim na mrlje, vodu i izbleđivanje.

PCPress.rs Image

Epson.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,