Epson: Savršen štampač za rad od kuće

Promene koje su zadesile mnoge tokom ove godine predstavljaju značajan preokret u načinu na koji radimo. Upoznajmo EcoTank štampače iz Epson‑a, veoma pogodne za kućnu kancelariju.

PCPress.rs Image

Bez ikakve pripreme ili plana, mnoge kompanije su otpočele eksperiment rada od kuće, a zaposleni su morali da se prilagođavaju. Sada, kada polako postajemo svesni kako će rad od kuće ostati mnogima uobičajena praksa, treba se pripremiti i obezbediti adekvatnu i kvalitetnu opremu.

Mnogi od nas shvatili su da sporiji Internet ili računar nisu prepreke za rad od kuće, ali nedostatak adekvatne opreme, kao što je dobar štampač, može i te kako napraviti problem. Jednostavno, štampač je alat koji je nezamenjiv, a uz ograničen prostor koji imamo na raspolaganju u našem domu i želju da pronađemo ekološko i dugoročno isplativo rešenje, najnoviji EcoTank štampači iz Epson‑a predstavljaju najbolji izbor za kućnu kancelariju.

PCPress.rs Image

Idealni kućni saradnici

Svi EcoTank štampači dele par ključnih karakteristika koje ih čine odličnim izborom za kućnu upotrebu. Najpre treba istaći da su izuzetno ekonomski isplativi i da koriste posebne boce s mastilom, daleko povoljnije rešenje u odnosu na kartridže ili tonere kod laserskih štampača. Uz to, najnovija inkjet tehnologija ne koristi toplotu pri štampi i time znatno smanjuje potrošnju električne energije.

Pročitajte i:  Doživite svaki otkucaj ritma u svojoj dnevnoj sobi

Kao model koji ispunjava sve osnovne potrebe jedne kućne kancelarije ističe se Epson EcoTank L3110, 3u1 štampač sa funkcijom skenera i opcijom kopiranja. Uz pomenuti model u fabričkom pakovanju dobija se dovoljno mastila za štampu do tri godine, tj. oko 8.100 crno‑belih i 6.500 strana u boji, što je stvarno izuzetna prednost u odnosu na bilo koji drugi model na tržištu.

PCPress.rs Image

Za one koji žele da unesu malo više stila i par veoma korisnih funkcija u svoj prostor, preporuka je Epson EcoTank L3156. Ovaj model, za razliku od prethodnog, dolazi u čistoj beloj boji koja na nekim površinama prelazi iz glatke u reljefnu teksturu, pružajući tako ovom štampaču izgled koji je istovremeno neupadljiv ali i jedinstven. Uz to, EcoTank L3156 poseduje i Wi‑Fi modul pomoću koga se može povezati bežično sa svim računarima, tabletima i telefonima u domu.

Zahvaljujući Epson iPrint aplikaciji, korisnici mogu štampati dokumenta, crteže i fotografije s bilo kog iPhone, iPad ili Android uređaja, čineći tako ovaj štampač investicijom ne samo u kućnu kancelariju već i zanimljivim izborom za štampu fotografija.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Za veće obime

Kada je u pitanju štampa većeg obima koja podrazumeva isključivo crno‑beli otisak, teško da će se za kućnu kancelariju naći bolji izbor od modela Epson EcoTank M2140. Ovaj robusni 3u1 štampač dolazi s dovoljno mastila za čak 11.000 stranica, štampa čak 20 strana u minuti i poseduje funkciju automatske dvostrane štampe. Da je u pitanju stvarno robustan uređaj, govori i garancija od čak 100.000 odštampanih stranica.

PCPress.rs Image

Ako vaš posao podrazumeva štampu tehničkih crteža, projekata ili nacrta, Epson SureColor SC‑T2100 je kompaktni model koji omogućava korisnicima da povoljno štampaju detaljne projekte do 24 inča. Bilo da ste arhitekta, student, inženjer ili advertajzing profesionalac, ovaj štampač će ispuniti sve zahteve za štampom uz UltraChrome XD2 pigmentna mastila koja su otporna na mrljanje i vodu. Uz to, SC‑T2100 poseduje i ekran osetljiv na dodir od 4,3 inča i mogućnost povezivanja s računarima i mobilnim uređajima preko Wi‑Fi veze.

Rad od kuće postaće uobičajen u budućnosti, a uz neki od Epson‑ovih EcoTank ili SureColor štampača možete osigurati kvalitet, efikasnost i značajne uštede.

Pročitajte i:  Doživite svaki otkucaj ritma u svojoj dnevnoj sobi

Korisna adresa: Epson.rs

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

1 thoughts on “Epson: Savršen štampač za rad od kuće

  • 10. 09. 2020. at 10:22
    Permalink

    Na štampaču L3110 nije moguće podesiti opciju centralnog povezivanja prilikom obostrane štampe.
    Neverovatan propust za jedan savremen štampač.

Comments are closed.