Top50 Glas publike

Mikrotransakcije u Cyberpunku samo za multiplejer

CD Projekt je razjasnio prirodu mikrotransakcija u Cyberpunku, insistirajući da su planirani samo za igru za više igrača – multiplejer opciju.

PCPress.rs Image

Cilj je da igrači budu zadovoljni

Šef CD Projekta Adam Kicinski, nedavno je izjavio da kompanija traži načine da podstakne igrače Cyberpunka da troše novac, ali da ih to ne uznemirava. Dodao je da igrače kompanija tretira korektno i prijateljski, kao i da korisnici mogu očekivati da kupe sjajne stvari. Cilj je da se monetizacija u igri tako dizajnira, da igrači budu srećni dok troše novac.

U prvom trenutku, komentar Kicinskog izazvao je zabrinutost među igračima da će Cyberpunk sadržati mikrotransakcije. CD Projekt je iz tog razloga razjasnio da se ova izjava Kicinskog odnosi na Cyberpunk na mreži, što je „zaseban projekat“ koji tek treba da se pojavi, a da se, što se tiče Cyberpunk2077 ništa nije promenilo i da to ostaje igra za jednog igrača sa nula mikrotransakcija.

Još u januaru 2020. godine, CD Projekt je objavio da će prethodno najavljeni multiplejer najverovatnije stići tek posle 2021. godine.

Pročitajte i:  Igrači Hitmana moći će da prenesu rezultat

Izvor: Eurogamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,