PC Press Studio

Epson serija za štampanje na tekstilu

Epson ulazi na tržište štampanja na tekstilu. Ova kompanija predstavila je štampače sa sublimacijom pigmenata koji koriste dve rolne: 44-inčni SureColor SC-F6000 i 64-inčni SureColor SC-F7000.

Epson SC-F7000Ovi štampači pružaju kvalitet štampe rezolucije do 720x1440dpi na svim popularnim transfer papirima, a svaka komponenta, od mastila i glave štampača do šasije i opcionih dodataka, dizajnirana i proizvedena od strane jedne kompanije, čime se, kažu iz Epsona, garantuje kvalitet, performanse i pouzdanost optimizovane za maksimalni radni ciklus i produktivnost, uz nisku cenu posedovanja.

64-inčni Epson SureColor SC-F7000 štampači srednje – velikih formata i 44-inčni SureColor SC-F6000 štampači srednje – malih formata razvijeni su za efikasnu proizvodnju kvalitetnih banera, plakata, natpisa, sportske garderobe, odeće, ukrasnih gedžeta, kao i materijala koji se mogu koristiti u promotivne svrhe.

Brzina izlaza iznosi od 16 do 57 m2/h, u zavisnosti od primene , a oba modela imaju integrisani sistem za mastila kapaciteta do 1,5 litara, koji je jednostavan za dopunu i automatsko menjanje rolni koje je u slučaju modela SC-F7000 standardno i opciono za SureColor SC-F6000.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epson se pridružuje akciji Sat za našu planetu u podršci globalnim ekološkim akcijama
SBB

Tagovi: , ,