ERP na GoPro način

Microsoft Dynamics 365 Business Central predstavlja unapređenu, novu generaciju Microsoft Dynamics NAV (Navision) sistema, dobro poznatog i u preko 150.000 kompanija širom sveta implementiranog rešenja. Nasledivši sve dobre i u primeni dokazane prakse svog prethodnika, Business Central donosi poslednju reč ERP tehnologija koje korisnicima omogućavaju nebrojene mogućnosti.

PCPress.rs Image

Skalabilnost uz laku integraciju

Skalabilnost sistema, njegovo projektovanje da od samog starta predstavlja ERP softver, uz unapređene modele licenciranja korisnika, omogućava mu da pokrije širok dijapazon kompanija, od „jednog do hiljadu i jednog korisnika“. Danas je, više nego ikada ranije, svakom omogućeno da brzo i lako krene s korišćenjem najkvalitetnijeg svetskog ERP‑a, nezavisno od veličine kompanije i kompleksnosti. Kako vam se posao razvija i raste, Business Central će to s lakoćom pratiti, podržavajući vašu kompaniju u svakom segmentu napretka.

Kao deo porodice Microsoft poslovnog softvera, Business Central donosi prirodnu i laku integraciju sa ostalim alatima, kao što su Office 365 (Excel, Word, Teams, Outlook…), Power Platform – Power BI i Power Apps, Microsoft Azzure cloud platforma…

Pročitajte i:  MELANY SOFTWARE inovira upravljanje preduzećem: Inovacija kroz integraciju

PCPress.rs Image

Sistem može biti implementiran na infrastrukturi klijenta ili u cloud‑u, kao potpuno ERP as a Service rešenje. Postoje i hibridne opcije, sve u cilju optimalnog zadovoljenja klijentovih potreba.

Dva puta godišnje kompanija Microsoft izbacuje novu verziju sistema, uključujući unapređenja do kojih se dolazi kroz iskustva u svakodnevnom korišćenju više miliona korisnika na svim kontinentima. Mogućnost da se sistem implementiran u jednoj zemlji prenese u više različitih zemalja u kojima kompanija posluje, putem jednostavnog roll‑out‑a i korišćenja zajedničkih biznis funkcionalnosti, uz dodavanje specifičnosti domaće legislative kroz lokalizaciju, predstavlja dominantnu karakteristiku za multinacionalne firme. Kompanije na različitim meridijanima svoje podatke slivaju u jedinstven, centralizovan sistem za upravljanje bazama podataka, a kasnije mogu kreirati konsolidovane izveštaje, sa isključenim interkompanijskim transakcijama, sve u cilju dobijanja tačne slike stanja svog poslovanja.

PCPress.rs Image

Pored standardno prisutnih i ugrađenih više stotina različitih izveštaja, laka integracija s Power BI aplikacijom donosi nebrojene mogućnosti za analize i preglede koje sami korisnici mogu lako kreirati i dodavati nove. Sam ERP, kao i svi izveštaji i analize, dostupni su sada na svim uređajima, od računara, preko tableta i mobilnog telefona, omogućavajući kontrolu poslovanja u svakom trenutku i sa svake lokacije.

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Sve nabrojano olakšava korisnicima i kompanijama odluku pri odabiru alata kojim će upravljati svojim poslovnim procesima, vezujući se za najveću softversku kompaniju na svetu, s više hiljada partnera. Investicija koju klijenti ulože u Microsoft Dynamics 365 Business Central ostaje sigurna, bez obzira na to s kojim partnerom se upustili u implementaciju. Klijent je uvek nezavisan i ima opciju promene partnera koji sistem održava, fokusirajući se na ono što najbolje radi – unapređivanje svog poslovanja.

PCPress.rs Image

Autor: Miloš Pucarević

Korisna adresa: GoPro.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,