EUnet: Nova generacija bezbednosti

eunetJuče je u prostorijama Euneta predstavljena vodeća svetska kompanija za cloud security sisteme – Zscaler. Oa svojim konstantnim ulaganjem u razvoj novih tehnologija pomera granice upotrebe bezbednosnh usluga omogućavajući jednostavnost korišćenja i potpunu bezbednost svakom korisniku Interneta.

Kompanija EUnet ima privilegiju da otpočne saradnju sa Zscalerom i prva na području Balkana ponudi najbolja zaštitna rešenja koja ne iziskuju hardverske i softverske instalacije kod korisnika, što predstavlja jednu od osnovnih prednosti cloud security servisa. Na ovaj način EUnet omogućava svim korisnicima, bez obzira čije usluge Internet provajdinga koristili, da na jednostavan i efikasan način upotrebljavaju vrhunske sisteme zaštite uz minimalna ulaganja i troškove, a maksimalan stepen kontrole i upravljanja svog Internet saobraćaja.

Cloud security sistemi predstavljaju budućnost u zaštiti i upravljanju protokom kompanijskih podataka preko Interneta, baziranih na sve većem trendu korišćenja SaaS servisa (Software-as-a-Service), koji smanjuju troškove implementacije i održavanja, povećavaju efikasnost zaštitnih sistema, optimizuju Internet resurse i omogućavaju kompletnu kontrolu pristupa i distribucije kompanijskih podataka ili informacija od značaja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Apple uvodi oznaku Verifikovana bezbednost
SBB

Tagovi: , , , ,