Evil Dead: Nova igra obara rekorde

Nova Evil Dead igra se pojavila 13. maja, na vreme za petak 13. Dobra vest za ljubitelje horora, ali i cele ove franšize.

PCPress.rs Image

U prvih peta dana nakon objave prodato je preko 500 hiljada kopija, što znači da je Evil Dead: The Game uspeh. Trebalo je da se pojavi još 2021. godine, ali je zbog pandemije i drugih poteškoća sve pomereno za ovu godinu. Tim je tako imao vremena da se pozabavi detaljima, što se izgleda isplatilo, budući da je novi Evil Dead naslov već prošao bolje od prethodne igre istog developera – World War Z.

Četvoro igrača može da preuzme uloge junaka iz brojnih Evil Dead filmova i serija, ili svi jednostavno mogu da budu različite verzije glavnog lika Asha. Peti igrač dobija ulogu lovca-demona, što znači da ganja ostalih četvoro koji sarađuju. Što su više uplašeni, to demon lakše može da ih obuzme, te da opsednutog natera da napadne ostale.

Oni koji su igru već testirali kažu da igrači imaju dovoljno energije, a demon puno trikova, što igru čini vrlo dinamičnom i što je još važnije – zabavnom.

Pročitajte i:  GameScent: Kad osećate miris iz video igre

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,